Social Icons

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Απάτη με δόλωμα το Market Pass – «Πάτα αυτόν τον κωδικό»


Απάτη με δόλωμα το Market Pass – «Πάτα αυτόν τον κωδικό»
Tο τελευταίο χρονικό διάστημα, οι αρχές δέχονται συνεχώς καταγγελίες για τηλεφωνική απάτη με δόλωμα τη χορήγηση του Market Pass . Αυτή τη φορά επιτήδειοι εξαπάτησαν 33χρονο άνδρα που διαμένει στην Σαντορίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 33χρονος κατήγγειλε ότι δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από άγνωστο άτομο που του ανέφερε ότι τάχα εργάζεται στον λογιστή του και ότι δικαιούται το επίδομα του Market Pass.

Του είπε ότι χρειάζεται να πάει σε ένα μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών τράπεζας, να βάλει την κάρτα του σε αυτό και να πατήσει έναν κωδικό που του είπε. Έπειτα τον πήρε ξανά τηλέφωνο, του είπε ότι ο κωδικός είναι λάθος και του έδωσε άλλο κωδικό με τον οποίο έκανε εκ νέου την παραπάνω διαδικασία.

Αργότερα, από την ηλεκτρονική εφαρμογή της τράπεζας, ο 33χρονος άνδρας διαπίστωσε ότι είχαν γίνει δύο συναλλαγές, στο πλαίσιο των οποίων είχαν κατατεθεί σε λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 4.897 ευρώ.

Την υπόθεση διερευνά η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σαντορίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative