Social Icons

Γράφουν οι αναγνώστες


Επιστολή Αθ. Μπαρούτη προς τους υποψήφιους Δημάρχους Στυλίδας


epistoli
ΠΡΟΣ ..
Υποψήφιες - ους.. Δημάρχους ΣΤΥΛΙΔΑΣ !!
Σας απευθύνομαι Πριν.. Του αποτελεσματος των Δημοτικών Εκλογών..
Ώστε να απευθυνθώ σε όλες και όλους, τους ενδιαφερομενους υποψηφίους, για την πρόοδο. ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ !!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..
Και για την ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ συνεισφορά όλων σας, από όποια θέση και αν βρεθείτε !!
Η ΣΤΥΛΙΔΑ ειναι θαλάσσια πόλη.. Εαν δεν αξιοποιηθεί και δεν αναβαθμιστεί !! Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ !! Δεν πρόκειται να έχει την θέση που της αξίζει .. Εαν δεν γίνουν έργα ανάπλασης και αναψυχής,στα σημεία που σήμερα είναι προς χρήσιν εκφορτώσεων και πάρκινγκ εκατέρωθεν του ΛΙΜΑΝΙΟΥ ..
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΣΤΥΛΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΤΗΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ ..

Και σε αυτο πρεπει ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ και να σταθούν αρωγοί ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ .. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ.. ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ !! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ..

Εαν δεν αλλάξει εικόνα η πόλη μας στην πλευρά της θάλασσας δεν έχει μέλλον .. Έχουν ειπωθεί διάφορα, για παράδειγμα να κάνουν ορεινά καταφύγια για τουρισμό ..Εντάξει αλλά η ΑΦΕΤΗΡΙΑ και το ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ειναι παντα Η ΠΟΛΗ !! αν δεν αναβαθμιστεί δεν ξεκινάει κάτι άλλο.. ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ !! ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΞΕΚΙΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ !! ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ !! ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ..

ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ .. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ..

ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ !! ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ..ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ .. ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΛΑΘΟΣ.. Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ .. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΜΦΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ..

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ !! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ..

Με εκτίμηση !!
Θαν. Ν. Μπαρούτης ..

http://www.gkordis.com/2019/01/blog-post_28.html
-----------------

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΜΜ. ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΧΡΕΟΣ


Υπάρχει ιστορική σημασία και ηθικό χρέος για την πόλη μας να ονομάσει τουλάχιστον μία οδό: ΟΔΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΜΜ. ΜΠΑΡΟΥΤΗ ή δεν υπάρχει;;;

Αν ναι, γιατί δεν έγινε μέχρι τώρα; Ίσως, γιατί δε ζητήθηκε και ούτε απαιτήθηκε πότε από τους συγγενείς του. Αυτό δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα τους! Είναι όμως λόγος αυτός;;; Δεν θα έπρεπε να είχε γίνει τόσα χρόνια μετά το θάνατο του;; Είναι θέμα ευαισθησίας, ιστορικής ευθύνης αλλά και πατριωτισμού των Δημοτικών Αρχών της πόλη μας. Ενέργειες συμβολικής και ιστορικής σημασίας ....

Ο Αθανάσιος Εμμανουήλ Μπαρούτης υπήρξε Αξιωματικός του Πολεμικού μας Ναυτικού, όπως αναφέρεται στο βιβλίο Ιστορίας του Πολεμικού Ναυτικού και υπάρχει σχετικό απόσπασμα. Υπήρξε Δήμαρχος του Δήμου Στυλίδας, δωρητής στην πόλης μας και μία από τη δωρεά του ήταν και το Μνημείο Ηρώων της ευρύτερης περιοχής το οποίο εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε ο ίδιος.

Στο μνημείο αυτό γίνονταν για δεκαετίες η κατάθεση στεφανιών των εθνικών μας εορτών και πλησίον του η παρέλαση για όσους θυμούνται!

Η αρχική του θέση ήταν στην είσοδο του λιμανιού της Στυλίδας, στο χώρο όπου ακόμη και σήμερα υπάρχουν οι Ιστορικοί Φοίνικες!! Στη συνέχεια μεταφέρθηκε δίπλα στο εκκλησάκι της Παναγίας κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. Τώρα βρίσκεται εγκαταλειμμένο και κατεστραμμένο στο Πάρκο του Λάου στης πόλη μας. Σας παραθέτω φωτογραφία του όπως ήταν όταν δημιουργήθηκε!!!


ΗΡΩΟΝ

ΗΡΩΟΝ
Ο Αθανάσιος Εμμ. Μπαρούτης υπήρξε επίσης ιδρυτής και εκδότης της εφημερίδας « Η ΡΟΥΜΕΛΗ» με αρκετές αναφορές και ιστορικές πληροφορίες για την πόλη μας και την πατρίδα.

Ευελπιστούμε, έστω και αργά, ότι θα υπάρξει ευαισθησία του Δήμου της πόλης μας, αποδίδοντας το όνομα του Αθανασίου Εμμ. Μπαρούτη σε κάποια οδό της πόλης μας!!! Ελάχιστη τιμή στο πρόσωπο του!!! Γιατί ο Αθανάσιος Εμμ. Μπαρούτης υπήρξε καταξιωμένο ιστορικά πρόσωπο και πατριώτης και η μνημόνευση του αποτελεί ευθύνη για την πόλη μας. Δεν απευθυνόμαστε με αίτημα προς το Δήμο Στυλίδας, για να μη θεωρηθεί απαίτηση!! Ας πράξει κατά συνείδηση!!

Επίσης πρέπει να αναφερθεί ότι επί Δημάρχων Κυρίων Παπή και Παππά η σχηματισθείσα πλατεία επί της συμβολής των οδών Πολυκράτη - Μακρυνιάννη και Κατσούρα,πλησίον του 1ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας, όταν θα διαμορφώνονταν θα έφερε την ονομασία «Πλατεία Αθανασίου Εμμ. Μπαρούτη» κάτι που μέχρι τώρα δεν έγινε!!! Στη συνέχεια παραθέτω σχετικές φωτογραφίες της εποχής και αναφορά στον ίδιο από το Βιβλίο Πολέμου του Πολεμικού Ναυτικού.


Τα εγγόνια του:

Αθανάσιος Ν. Μπαρούτης
Δημήτριος Ν. Μπαρούτης
Λίλια Εμμ. Μπαρούτη
Αθανάσιος Εμμ. Μπαρούτης

MPAROYTHS

Η θέση του μνημείου των ηρώων του Αθ. Μπαρούτη, μελλοντικά πρέπει να είναι δίπλα στο μνημείο των ηρώων της Εθνικής Αντίστασης, ώστε οι Έλληνες πατριώτες να είναι κοντά.

----------------

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΝΗΜΗΣ – ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ Ν. ΜΠΑΡΟΥΤΗ – ΣΤΥΛΙΔΑ


Θανάσης Ν. Μπαρούτης
ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ – ΑΘΗΝΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

15-06-2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

α) κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ – ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ
β) ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
γ) STILIDA NEWS – Τοπικό Blog


ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΩΡΕ!!!
ΜΕ ΤΙ !!! ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!
ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ!!!
ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΑΚΡΥΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ!!! ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ!!!
Όμως έχουν το θράσος να πληγώνουν ένα Λαό και να τον τιμωρούν γιατί !!! επειδή αντιστάθηκε!!!
Αυτή είναι η Ευρώπη που οραματίζονται μερικοί με τη σοφία τους και τα παράνομα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που μας επέβαλαν!!!
ΩΣ ΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ - ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ.

Η Γερμανία έχει ηθική και κοινωνική υποχρέωση να συμπαρασταθεί στην Ελλάδα και να εκπληρώσει το καθήκον της ύστερα από τις τόσες πληγές που δημιούργησε…
Τώρα ακόμη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, στα πλαίσια και της Ενωμένης Ευρώπης.
ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

Άργησα να γράψω για το Δίστομο και μήπως, πέρασε η μέρα μνήμης που έχουμε, αφιερώσει για αυτό το σκοπό???
ΟΧΙ η μέρα μνήμης του Διστόμου ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ είναι όλες τις μέρες κάθε μέρα , όπως και των Καλαβρύτων, των Λιγκιάδων Ιωαννίνων ,της Υπάτης Φθιώτιδας, και ολόκληρης της μαρτυρικής Ελλάδας κατά την περίοδο της κατοχής.
Και όσο μας πληγώνουν, τόσο θα θυμόμαστε περισσότερο.
Δεν κατάλαβαν ακόμη τον Ελληνικό λαό….

Τα συγνώμη δεν μετράνε σε ένα περήφανο λαό είναι στάχτη στα μάτια μας που κλαίνε ακόμα.
Και τα μάτια μας και η ψυχή μας δεν ξεχνάνε ούτε δέχονται στάχτες!!!
Κοιτάξτε , ας κοιτάξουν αν μπορούν τα μάτια των ανθρώπων στις εικόνες της εποχής, στα αποσπάσματα εκτελέσεων, στον τοίχο της Καισαριανής, της Κοκκινιάς, στο Χαϊδάρι, των μικρών παιδιών στο Δίστομο, τα μάτια του ΑΡΓΥΡΗ. Έ χουν την ίδια λύπη όπως τότε.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ: Είναι αποτυπωμένα στα μάτια της λυπημένης γυναίκας με το μαντήλι και σε τόσες άλλες ακόμη μετά τη σφαγή στο Δίστομο.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ: Γιατί θα είναι τα μάτια της ψυχής του ΕΛΛΗΝΑ και η Ελληνική ψυχή δεν ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕΕ.
Και θέλω πολύ τη χώρα μου να μην την αποκαλείτε GREECE ΑΛΛΑ HELLAS όπως της πρέπει και μας Αρέσει!!!

Θανάσης Ν. Μπαρούτης
Έλληνας πολίτης
ποιητής


---------------------

Θανάσης Ν. Μπαρούτης
Τέρμα οι εθελόδουλοι και οι μνημονιακοί επαίτες!!
Τέρμα σε αυτούς που ρούφηξαν τις ελπίδες των Ελλήνων!!
Τέρμα στις συντεχνιακές αρπαχτές του Δημοσίου χρήματος!!
Άρχισαν κι΄όλας: Ο προβληματισμός ξεκίνησε από του γραβατάκιδες, ενοχλήθηκαν γιατί οι νέοι υπουργοί και ο Πρωθυπουργός δεν τους ακολουθεί στο τετριμμένο στύλ, σοβαρό ζήτημα.  Γι΄αυτούς αυτό είναι "αρνητικό στοιχείο της κυβέρνησης".
Γι΄αυτούς όλο το κύρος εκεί κρύβεται!!!
Και γιατί καταργείται η ακριβή υπεροψία με τα Γερμανικά πανάκριβα αυτοκίνητα που τους γέμιζε "αυτοπεποίθηση" και τα οποία τους κουβαλάγανε σαν να πρόκειται για το θησαυρό του κόσμου.
Θα πουληθούν να επιστρέψουν τα χρήματα στο λαό.
Ενόχλησε τους πατριώτες ο Πάνος Καμμένος που κατέθεσε στεφάνι στα ΙΜΙΑ, που να βρεθεί εθνική υπερηφάνεια μέσα τους.
Ενόχλησε η υπερήφανη συμβολική πράξη επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Καισαριανή, λέει πολλά αυτή η ενέργεια στους φίλους μας τους Γερμανούς.
Να προσέξουν καλά, αρκετά μας ποδοπάτησαν.
Να επανέλθει η εθνική υπερηφάνεια στο λαό μας.
Να πληρωθούν τα κατοχικά δάνεια και οι καταστροφές στη χώρα μας από τους Γερμανούς (Να γίνει λογαριασμός).

Το 1953 η Γερμανία απαλλάχτηκε από χρέος και τόκους που όφειλε σε 20 χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα για να ορθοποδήσει οικονομικά.
Δεν μπορεί η Γερμανία να είναι ο δυνάστης τις Ελλάδας, παράγουν και άλλες χώρες μηχανήματα και αυτοκίνητα κατά πολύ φτηνότερα με τις ίδιες απαιτήσεις και η Ελλάδα μπορεί και το έχει αποδείξει (ας μην είναι και τόσο πολυτελείας δεν κρύβεται εκεί το επίπεδο του κάθε ιδιοκτήτη).
Ήρθε η ώρα ο λαός να αποχτήσει τη χαμένη υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια.

Σε όλους αυτούς και σε όσους αξίζουν και στην Καισαριανή αφιερώνω το τραγούδι μου "ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ"


Θανάσης Ν. Μπαρούτης

ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΙΑ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!!!


Θανάσης Ν. Μπαρούτης
Κατά την άποψη μου εκδηλώνεται από τους ανθρώπους που δεν έχουν πνευματικά χαρίσματα,και ιδανικά ανεξαρτήτως της Μόρφωσης τους. Κυρίως πιστεύω ότι περιέχεται στο DNA τους και ακόμη  στο πως έχουν ανατραφεί.
Όπως και να έχει όμως ο πονηρός δεν είναι έξυπνος άνθρωπος, γιατί ένας έξυπνος άνθρωπος δεν έχει πονηρά και άρα χαμηλού επιπέδου ενδιαφέροντα και θα το αποδείξω. Επιπλέον νομίζει πως είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού, όποιο κι αν είναι αυτό, δεν μπορεί να εφεύρει, ούτε να σκεφτεί κάτι καλό...
Παράδειγμα: Μπορεί δόλια να ισχυριστεί, αφού υποκλέψει κάτι πως είναι δικό του εύρημα ή ιδέα και θα βρει και συνεργούς να τον στηρίξουν, δηλαδή,αλληλοεξυπηρετούνται ή ακόμη σε πιο δύσκολα κόλπα, αλληλοεκβιάζονται. Πιστεύουν επίσης ότι είναι το επίκεντρο της προσοχής.
Άρα είναι με σιγουριά κομπλεξικοί, δηλαδή με δίαστροφική σκέψη, λειτουργούν υποβολιμαία και είναι κενοί περιεχομένου έχουν επίσης χαμηλή αυτοεκτίμηση κατά βάθος,και δεν προσπαθούν να βελτιωθούν, γιατί τους απασχολεί πρωτίστως το προσωπικό -τους όφελος και η καθημερινότητα, δηλαδή ποιος πέρασε, που πάει, τι κάνει; τι έγινε; πόσα έχει; καλά να πάθει! Και είναι αθεράπευτα περίεργοι. Άρα δεν έχουν γενικώς ιδανικά.

Το μεγάλο κακό είναι πως μπορούν εύκολα να ξεγελάσουν έναν έξυπνο και καλοπροαίρετο άνθρωπο, γιατί το μυαλό τους περιστρέφεται γύρω από τις ίντριγκες με κάθε περιτύλιγμα και ίσως δεν μπορούν να κοιμηθούν, αν δεν προγραμματίσουν πώς θα ξεγελάσουν συνανθρώπους τους την ερχόμενη μέρα; Άρα λειτουργούν κυρίως εσφαλμένα. Αυτά όμως δεν τα αντιλαμβάνονται, γιατί όπως είπα είναι φοβερά συμφεροντολόγοι.

Κατά την άποψη μου λοιπόν είναι το χειρότερο μειονέκτημα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, γιατί γίνεται και αφετηρία πολλών άλλων όπως: δουλόπρεπης, συκοφάντης και διόλου περήφανος. Έτσι λοιπόν είναι αδύνατον και δεν μπορούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
Δηλαδή πιστεύω πως είναι αδύνατον για παράδειγμα να υπάρξει εφευρέτης και ίσως και ευεργέτης, αν δεν είναι αποκλειστικά και μόνο έξυπνος άνθρωπος, γιατί όπως και να το κάνουμε ένας πονηρός είναι δύσκολο να διαθέτει καλοσύνη και ευεργετικότητα. Επομένως η πονηριά αναπαράγει άσχημα συναισθήματα όπως ζήλεια, φθόνο κ.λπ. Άρα είναι επικίνδυνοι για το σύνολο γιατί κυρίως τους ενδιαφέρει το προσωπικό όφελος με κάθε τρόπο και σε συνδυασμό με την κολακεία που χρησιμοποιούν είναι δίπλα επικίνδυνοι.

Όπως προείπα είναι υπερβολικά αυτάρεσκοι δηλαδή: ξέρεις ποιος είμαι εγώ κλ.π.
Πολλές φορές οι πιο επιτήδειοι παρουσιάζονται και ως αφελείς...
Οι βλάκες γίνονται εύκολα πονηροί και γελοίοι πιστεύοντας πως έτσι πετυχαίνουν το στόχο τους γιατί δεν έχουν ιδανικά, παρά μόνο συμφέροντα, σε αυτό το σημείο θεωρούν τον εαυτό τουςπως είναι και οι Βασιλιάδες των Αιθέρων!!!

Η υπεροψία αυτών των ανθρώπων είναι σε μεγάλο βαθμό!!! Λόγω της ηλιθιότητας βέβαια...
Μπορούσαν εύκολα και μπορούν να σπιλώσουν ανθρώπους με ήθος: Όπως ο Σωκράτης στην αρχαιότητα, ο Κολοκοτρώνης, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, ο Καποδίστριας και νεώτερους επιστήμονες, όπως τον πυρηνικό φυσικό Νανόπουλο, το γιατρό Τζάκη που σπιλώθηκε για το θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, εφ΄όσον έφτασε σε αυτόν την τελευταία στιγμή!!!

Αλλά Γιατί; Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της και μάλιστα αυτά που αξίζουν!!!

Θανάσης Ν. Μπαρούτης

 -------------

Ο ΞΟΡΚΙ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΠΑΛΙΟ ΚΑΪΚΙ


 ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΠΑΛΙΟ ΚΑΪΚΙ

Καΐκι που φυγες μακριά
βάλε καλό σημάδι.
Αν χάσεις το τιμόνι σου
και πέσεις στο σκοτάδι
μη σε μπερδέψει ο καιρός
και το κακό φεγγάρι.
Θυμήσου το λιμάνι σου,
τις όμορφες αμμουδιές σου,
του καπετάνιου τα παιδιά,
την όμορφη κυρά του.
Του καπετάνιου η καρδιά
είναι φυλακισμένη,
με μια κυρά στην αμμουδιά
που τον επεριμένει.
Έχεις σαράκι στην καρδιά
μέσα στα σωθικά σου,
τον καπετάνιο αν αγαπάς
διώξτονε μακριά σου,
μη τον επάρεις άμοιρο
στην μαύρη αγκαλιά σου.
----
Αφιερωμένο στους ναυτικούς και στον Άι Νικόλα

 

ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗ ΓΗ


ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗ ΓΗ
Το χώμα πρέπει ν΄αγαπάς
και να μη το λερώνεις
γιατί σαν έρθει η Άνοιξη
βλαστούς θενα σου δώσει
Χάραξε πάνω του να δεις
νεράκι θα κρατήσει
και ένα λουλούδι μιαν αυγή
για όλους θα μυρίσει.
Ένα δενδράκι φύτεψε
κι εσύ για να θυμάσαι
στο χώμα πως περπάτησες
και στη δροσιά του νάσαι...
Αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στα παιδιά του Β΄Δημ. Σχολείου Στυλίδας
Θανάσης Ν. Μπαρούτης 
-------

ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΨΑΝΕ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ


Είναι κακό σημάδι του πολιτισμού μας τα εγκαταλειμμένα , πεινασμένα  και διψασμένα ζώα.
Θέλω να παρακαλέσω τους συμπολίτες μου να βοηθήσουν σε αυτό, τουλάχιστον όσοι έχουν κάποιο ζώο- σκύλο , να μη το εγκαταλείπουν . Κοντά τους θα περνάει σίγουρα καλύτερα.!!!
Αλλά και όσοι δεν έχουν μπορούν κοντά στο σπίτι τους σε ένα σημείο να βάζουν λίγο νερό και κάποιο φαγητό που τους  ξέμεινε.
Ας μην το πετάνε στους κάδους, γιατί πεινάνε, δεν νομίζω να είναι δύσκολο;

Αυτές οι εικόνες με τα πεινασμένα δυστυχισμένα ζώα είναι θλιβερές.
Ας τα απαλλάξουμε λίγο από τη δυστυχία που τους έχουμε δώσει.
Και παρακαλώ επίσης όσοι εγκατέλειψαν το σκύλο τους ίσως μπορούν να τον ξαναφέρουν κοντά τους.!!!
Επειδή όμως και η δυστυχία των ζώων δεν είναι σημάδι πολιτισμού για τη χώρα μας καταθέτω προτάσεις προς συζήτηση στο δήμο Στυλίδας - ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ
 -------------

 Η παρακάτω επιστολή εστάλη στη σελίδα μας  και στο Δήμο Στυλίδας


Αποστολέας                                                                                    ΣΤΥΛΙΔΑ 2 /10/2014

Θανάσης Μπαρούτης                                                                     Κοινοποίηση
Πολυκράτη 13
Τηλ: 6947526131                                                                          Υπ΄όψιν

ΣΤΥΛΙΔΑ                                                                        α) Κο Δήμαρχο – Δημοτικό συμβούλιο

                                                                                       β) STILIDA NEWS

Παρακαλώ εφ΄όσον κρίνετε λογικό και θετικό για την υγιεινή των κατοίκων του Διευρυμένου Δήμου Στυλίδας, των επισκεπτών αλλά και την επιβίωση των εγκαταλειμμένων ζώων τα οποία λιμοκτονούν, να ληφθούν υπ΄όψιν και συζητηθούν οι προτάσεις.

1ον . Να γίνει έρευνα αγοράς (Δημοσίευση) στον επαγγελματικό χώρο ης Κτηνιατρικής όπου είναι και αρμόδιος για την περισυλλογή και ασφαλή επιβίωση των εγκαταλειμμένων ζώων (σκύλων) σε εγκατάσταση εφ΄όσον ο Δήμος δεν διαθέτει τις προϋποθέσεις.
2ον. Εάν δεν δύναται ο Δήμος να συνεισφέρει οικονομικά στο εγχείρημα , μπορεί να συμπεριληφθεί μια μικρή επιβάρυνση ανά τιμολόγιο ύδρευσης για το λόγο αυτό ίσως 1-2 ευρώ.
Δεν νομίζω να δυστυχήσουμε οικονομικά από αυτό το έξοδο.
3ον. Η εικόνα της πόλης μας δεν είναι καλή με τους εγκαταλειμμένους σκύλους να περιφέρονται πεινασμένοι και άρρωστοι!!!

Δείχνει μια εικόνα παρακμής εγκατάλειψης και δυστυχίας…

Με τιμή

Θανάσης Μπαρούτης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2014/10/blog-post_15.html#ixzz3Eysl3hbA


Φεύγοντας, η ψυχή μια μέρα
περνώντας τα ψηλά βουνά
τραβώντας προς τα σύννεφα
όταν καεί στον ήλιο
η στάχτη μου, να πέσει
μες ‘τη θάλασσα
όπου γεννήθηκε.
Τι κι αν χαθεί, στης θάλασσας
το αρμυρομένο κύμα
και ταξιδέψει μακριά
με κεραυνούς και αντάρες.
Σε τσακισμένα άλμπουρα
σε ξάρτια ξεβρασμένα
ο Οδυσσέας Έλληνας
σε ηλιόλουστα νησιά
πατρίδα μου σε εσένα.

 --------------

"ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ"


Σίγουρα όσοι αποκαλούν τους άλλους «μάζα, ενώ απευθύνονται στην κοινωνία , τους συνανθρώπους ,το ΛΑΟ, προφανώς έχουν για τον εαυτό τους μεγάλη εντύπωση: ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ.

1ον : Επειδή δεν έχουν την ευαισθησία να το αντιληφθούν.
2ον: Αν το κάνουν σκόπιμα είναι ακόμη χειρότερα για αυτούς.
3ον: Δεν επιτρέπεται να αποκαλούμε τους συνανθρώπους μας «μάζα».

Για εμένα αυτοί οι χαρακτήρες είναι κενοί περιεχομένου, τους διακρίνει η υπεροψία και ο αυταρχισμός.
Λόγω  έλλειψης παιδείας τους και ανατροφής τους, θεωρούν τον  εαυτό τους, όσο και αν θέλουν να το κρύψουν υπεράνω. Γιατί;
Δεν μπορούμε να αποδεχόμαστε τέτοιους χαρακτήρες και να μας ξεγελούν.
Αν σας αρέσει τότε σύντομα θα αντιληφθείτε πως έτσι γίνεστε εύκολα διαχειρίσιμοι από αλαζόνες  και υπερόπτες…
Και όταν δεν τους αντιλαμβανόμαστε τότε αυτοί πετυχαίνουν το στόχο τους.

Θανάσης Μπαρούτης

 *******************

Σχόλιο του Θανάση Μπαρούτη για τον αγώνα Βραζιλία - Γερμανία!!!


Αποτέλεσμα 7 - 1

Το αθλητικό σύστημα των Γερμανών θα μπορούσε να είναι πιο ευαίσθητο.
Και όχι τόσο πολεμικό , αφού διαπίστωσαν πως η ευστοχία είναι με το μέρος τους, άρχισαν όμως το ανελέητο σφυροκόπημα στο τέρμα της Βραζιλίας.
Δεν υπήρχε σουτ που δεν έγινε γκολ ακόμη και οι αποκρούσεις γυρνούσαν πίσω για επαναληπτικό σουτ...
Συναίσθημα μηδενικό, ούτε ίχνος αθλητικής αλληλεγγύης τη στιγμή που ο βασικός παίχτης της Βραζιλίας ΝΕΗΜΑΡ  είχε κατεδαφιστεί  αντιαθλητικά και σκόπιμα στον προηγούμενο αγώνα από την Κολομβία.
Θα μπορούσε αν ήθελε να κόψει λίγο ρυθμό, αλλά σιγά, ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να δείξει τα αθλητικά της προσόντα.!!!
Χωρίς ίχνος αθλητικής αλληλεγγύης κατακρεούργησε την ευαίσθητη και πληγωμένη Βραζιλία που δεν είχε το πραγματικό σθένος όπως μπορούσε άλλωστε, μια Λατινική χώρα, ευάλωτη συναισθηματικά...

Θανάσης Μπαρούτης


----------------------

 Η Ζωή τους κόπηκε

Η ζωή τους κόπηκε ανήμερα την Πρωτομαγιά του1944, αλλά μόνο η ζωή τους, από τους φασιστοναζί του Χίτλερ.
Δεν έγινε τυχαία αυτή την μέρα, ήταν σκόπιμη η ημερομηνία και ο τόπος, την Πρωτομαγιά, την πιο γλυκιά μέρα της άνοιξης.
Οι ψυχές τους όμως εδώ θα τριγυρίζουν πάντα πάνω από την πατρίδα μας για να την προσέχουν!!! Και κυρίως μέσα στα σοκάκια της Καισαριανής.
Σε αυτούς είναι αφιερωμένο το τραγούδι μου, το «Σκοπευτήριο» και σε όλους όσους πολέμησαν για την πατρίδα μας τα Στρατεύματα κατοχής, μικρούς και μεγάλους αγωνιστές και αγωνίστριες για να ζούμε εμείς ελεύθεροι.
Επίσης αφιερώνεται και στο μεγάλο Βασίλη Τσιτσάνη που δεν βρέθηκε τυχαία ως καλλιτέχνης στο χώρο της Καισαριανής στο κέντρο Χάραμα.


Θανάσης Μπαρούτης

Η επιλογή της εικόνας στο τραγούδι «Σκοπευτήριο» από τον Γ. Κόρδη τα λέει όλα.

 

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ


Από την εποχή του Δημάρχου Μπλούνα έχω επισημάνει την επικυνδυνότητα της διαχωριστικής  νησίδας φωτισμού, στην είσοδο της πόλης μας.
Η οποία στοίχισε και τη ζωή προ ετών της μικρής κοπέλας  η οποία προσέκρουσε στον μεταλλικό σωλήνα φωτισμού.
Από τότε ακόμη μέχρι σήμερα το πρόβλημα παραμένει και ας έχουν συμβεί μερικά ακόμη ατυχήματα.
Είχα την σκέψη να αφαιρεθεί για μερικά μέτρα η νησίδα μέχρι το σημείο που ο δρόμος φαρδαίνει  περισσότερο και μετά αντί του σωλήνα φωτισμού να αναρτηθεί εναέριος φωτισμός στηριζόμενος στα άκρα του δρόμου.


 

Ήρωες και Μειάσματα

Είδαμε το ναυάγιο του φορτηγού επιβατικού πλοίου της Κορέας που συνέβη με κινηματογραφική λεπτομέρεια.
Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο, από την εταιρεία, το ανώτερο πλήρωμα, καπετάνιο κλπ., ο οποίος μάλιστα έσπευσε να δραπετεύσει πρώτος από το ναυάγιο για να γλυτώσει το τομάρι του και κάπου μέσα στο κατώτερο πλήρωμα, μια μικρή κοπελίτσα με αυτοθυσία και αυταπάρνηση απέδειξε, πως δεν παίζουν ρόλο τα αξιώματα που αναγνωρίζουν οι άνθρωποι γιατί είναι υποτελείς και συμφεροντολόγοι, αλλά αναδείχθηκαν τα χαρίσματα και τα αξιώματα της ψυχής που κρύβουν ορισμένοι άνθρωποι και που ίσως δεν αναδειχθούν ποτέ γιατί απλούστατα δεν συμφέρει κάποιους. Όμως στην περίπτωση του ναυαγίου φάνηκε η αυτοθυσία της μικρής κοπέλας.
Τέτοια όμως κίνητρα αυτοθυσίας θα πρέπει να προτείνονται και να καλλιεργούνται ιδίως σε ανθρώπους με θέσεις που κρίνεται η επιβίωση και η ζωή πολλών ανθρώπων, και αν δεν το αντέχουν να μην βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις. Δεν γίνεται όμως. Γιατί;
Να θυμηθούμε τώρα και εμείς το παλικάρι μας, τον Έλληνα που έπραξε ακριβώς το ίδιο, όταν το επιβατικό πλοίο “ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ” προσέκρουσε στις νησίδες "Πόρτες" στην είσοδο του νησιού Πάρου.

Είναι ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΧΟΥΤΗΣ καταγωγή του από ΓΑΡΔΙΚΙ Φθιώτιδας, μοναδικό παιδί της οικογένειας ΡΑΧΟΥΤΗ, φανταράκι τότε, ευρισκόμενος στο πλοίο ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, βοηθώντας να σωθούν από πνιγμό τουλάχιστον 10 άνθρωποι.
Σε αυτή του όμως την προσπάθεια να γλυτώσει όσους μπορούσε περισσότερους, εξαντλημένος χτύπησε στα βράχια, έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε.

Κάποιοι άρχοντες όμως της πόλης των Καμένων Βούρλων προ μερικών ετών θέλησαν να ξηλώσουν το μνημείο του ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΧΟΥΤΗ που στήθηκε προς τιμήν του στην παραλία. Γιατί; Με την παρέμβαση όμως του Λιμενικού Σώματος απετεύχθη, τιμή τους!
ΕΔΩ όμως κρύβεται το μεγαλείο της ψυχής, τις περισσότερες φορές στους ανώνυμους και φτωχούς ανθρώπους που αφού δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

Θανάσης Μπαρούτης


--------------

 ΞΕΦΤΥΛΑ – ΨΕΥΤΟΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

Αντιλαμβανόμαστε πως έχει καταντήσει πολύ σκληρό, να βλέπουμε καθημερινά την πατρίδα μας να δοκιμάζεται σε επίπεδο φτώχειας και εξαθλίωσης, με άνεργους , ασθενείς, ανασφάλιστους χαμηλού επιπέδου, συνταξιούχους, μισθωτούς  και επαγγελματίες σε αφανισμό!!
Και παρόλα αυτά ο βομβαρδισμός ξενέρωτων και γελοίων ειδήσεων τύπου live style μερικών καναλιών όπως: Πόσο κέρατο έφαγε η τάδε ή ο τάδε τενεκές «ΕΠΩΝΥΜΟΣ»,είναι μέσα στους προβληματισμούς τους σε θέματα καθημερινής «επικαιρότητας»

ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ

-----------------------------------------


ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΔΟΣ 

Ένας "κυνηγός" στο δάσος παραμόνευε  δίπλα σ’ ένα ρυάκι «τα κακά ζώα» που ‘ρχονταν και του έπιναν το νερό που τόχε «αγορασμένο από τη φύση».
Και έτσι επειδή δεν είχαν να πληρώσουν γι’ αυτό το λόγο τα σκότωνε.
Ήταν όμως ένα «κακό πλάσμα» που μισούσε περισσότερο το φτωχό έξυπνο ελάφι, γιατί τον μυριζότανε , έπινε το νεράκι του και παρά τρίχα την γλύτωνε.
Ο ελεεινός «κυνηγός» όμως σκέφτηκε, που θα μου πάει δεν θα το κουνήσω από δω μέχρι να σκάσει από τη δίψα να’ ρθει  να πιει κι’ έτσι θα το ξεπαστρέψω…
Ένοιωσε τότε το φτωχό ελάφι, πως δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, γιατί τουχε φράξει όλα τα περάσματα και μόνο εκεί μπορούσε να πάει, για να μην πεθάνει από τη δίψα, αποφάσισε να το ρισκάρει..
Πλησιάζει στο ρυάκι από την πίσω πλευρά του «κυνηγού» που’ χε αποκοιμηθεί, στο μεταξύ, και ροφούσε το νερό με λαχτάρα να ξεδιψάσει.
Σε μια κραυγή όμως ενός πουλιού, που είδε τον «κυνηγό»   και φοβήθηκε , ο «κυνηγός» ξαγρύπνησε , γύρισε προς το μέρος του ελαφιού και οι ματιές τους συναντήθηκαν.
Κατάλαβε τότε το φτωχό ελάφι, πως δεν τη γλυτώνει και του λέει!!!
Γιατί είσαι τόσο κακός άνθρωπος και θέλεις να με σκοτώσεις;;;
Τόσα  αγαθά έχεις και άλλα τόσα μπορείς να φτιάχνεις.
Εγώ να ζήσω μόνο θέλω!!!
Τι θα το κάνεις τόσο νερό, δεν προλαβαίνεις να το πιεις όλο εσύ, κι’ ύστερα στη θάλασσα χύνεται.
Άσε με να πιω λίγο κι΄ εγώ  που διψάω τόσο!!! ΟΧΙ του λέει ο «κυνηγός»  ο θάνατός σου η ζωή μου και το πυροβολεί…
Τότε το μικρό ελάφι πριν ξεψυχήσει του απαντάει δακρυσμένο: Έτσι θα ζεις μέσα στο θάνατο και δεν θα σου φτάνουν όσα έχεις, γιατί δεν θα φτάνουν και στους άλλους «κυνηγούς» και έτσι θα σκοτώνεστε  μεταξύ σας  ποιος θα έχει περισσότερα!!!

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ  και αυτό συμβαίνει ακόμα  πάνω στη γη .
Γιατί; Ο πονηρός άνθρωπος , όμως σκοτώνει  τα φτωχά «πλάσματα»; Γιατί έχει και την κακία μέσα του σαν πονηρός και άρα ηλίθιος  που είναι.
Ίσως όμως ο μορφωμένος άνθρωπος με την κατάλληλη παιδεία να είναι καλύτερος.
Ποιο είδος  όμως από τα δυο θα επικρατήσει; Προς τα πού θα βαδίσουμε; Με πονηριά  και κακία; Ή με σωφροσύνη και αλληλεγγύη;;;

Εξαρτάται ποιοι θα διαχειριστούν τις τύχες μας!!!

Αυτό είναι το μέγιστο θέμα: Η παιδεία των ανθρώπων η οποία πρέπει να έχει τις βάσεις της, σε κοινωνιολογικά θέματα , και τον πρώτο λόγο σε αυτά θα έχει πάντα η εκπαίδευση , Επομένως: ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ.
Αλλά οι πολιτικοί μας θα το επιδιώξουν Άρα.
Άνθρωπε αν ζεις για το καλό θα ‘βρεις  χαρά θα’ χεις αξία.

Θανάσης Μπαρούτης

---------------
  1. Όποιος πιστεύει πως είναι κάτι σπουδαίο σε αυτό το σύμπαν είναι πολύ ΑΣΤΟΧΟΣ.
  2. Μακριά από αλαζόνες και υπερόπτες.
  3. Η καλύτερη ανακάλυψη των ανθρώπων είναι η ΜΟΥΣΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"


Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative