Social Icons

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Εύβοια: Βρέθηκε κρεμασμένος στο Αλιβέρι πατέρας δύο παιδιών


Εύβοια: Βρέθηκε κρεμασμένος στο Αλιβέρι πατέρας δύο παιδιών
Ανάστατο το Αλιβέρι στην Εύβοια από την αυτοκτονία πατέρα δύο παιδιών. Ο 60χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι που έμενε με την οικογένειά του…

Σκληρές εικόνες στο σπίτι της οικογένειας στο Αλιβέρι στην Εύβοια, με τον 60χρονο να εντοπίζεται νεκρός. Η σύζυγος και τα παιδιά του ειδοποίησαν ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά. Ο πατέρας βρέθηκε κρεμασμένος μέσα σε δωμάτιο του διαμερίσματος. Όλα τα στοιχεία οδηγούν σε αυτοκτονία και μένει να διαπιστωθούν οι λόγοι που τον ώθησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Θρήνος στο Αλιβέρι στην Εύβοια από την τραγική είδηση του θανάτου άνδρα 60 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr ο άτυχος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου.

Ο άτυχος άνδρας ήταν αλλοδαπός και ζούσε με την οικογένεια του στο Αλιβέρι. Είχε δύο παιδιά και εργαζόταν σε επιχείρηση του Αλιβερίου.

Η τοπική κοινωνία είναι μουδιασμένη από τον τραγικό τρόπο που διάλεξε ο 60χρονος να βάλει τέλος στη ζωή του. Η αστυνομία κατέληξε από την αυτοψία πως έχει να κάνει με αυτοκτονία και πλέον προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία για τους λόγους που οδήγησαν τον 60χρονο πατέρα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative