Social Icons

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - Καταγγέλλουμε την κα Δήμαρχο ....


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - Καταγγέλλουμε την κα Δήμαρχο ....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Καταγγέλλουμε την κα Δήμαρχο για την αδικαιολόγητη εμμονή της να αποφεύγει τις δημόσιες συνεδριάσεις δια ζώσης του Δημοτικού Συμβουλίου, την ώρα που όλη η καθημερινότητα και η ζωή των πολιτών έχουν επανέλθει σε κανονική ροή και μάλιστα πολύ σωστά κατά την γνώμη μας με την αιγίδα της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε και δημόσια εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Μαρ. Κάλλας.

Γιατί κα Δήμαρχε το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορεί να συνεδριάσει με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα στον ίδιο χώρο;
Γιατί αυτή η εμμονή δια περιφοράς τηλεφωνικά;
Γιατί αποφεύγετε τον δημόσιο διάλογο στο Δημοτικό συμβούλιο με θρησκευτική προσήλωση και επιμονή;
Τι προσπαθείτε να κρύψετε;

Στον συνωστισμό της παρέλασης και στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις δεν υπάρχει ο κίνδυνος από τον COVID 19;
Κίνδυνος COVID 19 υπάρχει μόνο αν ενημερωθούν οι δημότες για τα ζητήματα Διοίκησης του Δήμου;
Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλουμε την δημοτική αρχή ότι στερεί στους δημότες το δικαίωμα τους για ενημέρωση, πληροφόρηση και συμμετοχή στις διαδικασίες του Δημοτικού Συμβουλίου.

Καταγγείλαμε στη δια περιφοράς τηλεφωνική συνεδρίαση για αντιδημοκρατικές πρακτικές την δημοτική αρχή και αρνηθήκαμε να συμμετάσχουμε και να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας αυτές τις απαράδεκτες ΣΗΜΕΡΑ πρακτικές, όντας αυτονόητο ότι η στάση μας ισοδυναμεί και δηλώνει με καταψήφιση από την μεριά μας τις εισηγήσεις επί των θεμάτων που μπήκαν σε αυτή την διαδικασία.

Καλούμε για μια ακόμη φορά την κα Δήμαρχο και τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να επαναφέρουν την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου σε κανονικές διαδικασίες τηρώντας τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασία, σε δημόσιες επʾακροατηρίου δια ζώσης συνεδριάσεις -συζητήσεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΚΑΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative