Social Icons

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Ανανέωση και μεταγραφή στη Στυλίδα


Ανανέωση και μεταγραφή στη Στυλίδα
Διπλή ανακοίνωση από τη Στυλίδα την Τετάρτη, που ξεκινάει το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο ΑΟΣ αποφάσισε να ξεκινήσει τις κινήσεις του με την ουσιαστικότερη. Την παραμονή του πολύπειρου πορτιέρε Νίκου Καρανάσιου κάτω από τα δοκάρια του.

Παράλληλα, οι γείτονες ανακοίνωσαν και την απόκτηση του επίσης έμπειρου Γιάννη Μάγιου, ο οποίος έρχεται να προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της Στυλίδας. Ο Μάγιος πέρυσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λαμίας, ενώ έχει παραστάσεις και από τη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση
:

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΣΤΥΛΙΣ είναι στην ευχάριστη θέση μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα Νικόλαου Καρανάσιου και την ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής του Μιχαήλ Άγγελου Κλίμη να έχει στην οικογένεια της και έναν παλιό γνώριμο από την Γ’ εθνική τον Γιάννη Μάγιο. Ο Γιάννης Μάγιος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν ως αμυντικός στον Ολυμπιακό Λαμίας,τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε ολόψυχα πάνω απ’όλα υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative