Social Icons

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Πνιγμός λουόμενου στην παραλία Καραβομύλου


Πνιγμός λουόμενου στην παραλία Καραβομύλου

Κολυμπούσε μόνος του και άργησαν να καταλάβουν οι υπόλοιποι στην παραλία ότι είχε πρόβλημα…

Δεύτερο τραγικό περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες σε παραλία της Φθιώτιδας, καθώς ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του από πνιγμό.

Μετά το πρωινό περιστατικό με το θάνατο 80χρονου στην παραλία Βλυχάδα του Θεολόγου Μαλεσίνας, ένας 75χρονος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου (26/6) στη θάλασσα του Καραβομύλου.
Ο ηλικιωμένος ήταν κάτοικος της περιοχής και κολυμπούσε μόνος του στη δυτική παραλία για αυτό και οι άλλοι λουόμενοι σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους στο LamiaReport, δεν κατάλαβαν αμέσως ότι δεν κολυμπούσε και ότι είχε πρόβλημα.

Όταν συνειδητοποίησαν ότι κάτι συμβαίνει, έτρεξαν να βοηθήσουν και ειδοποίησαν ασθενοφόρο.
Στο σημείο έφτασε γρήγορα πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που μόλις ένα 24ωρο νωρίτερα είδαμε πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει με την 83χρονη που έχασε στις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε στα Καμένα Βούρλα. Δυστυχώς όμως στην περίπτωση του 75χρονου ήταν αργά και στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας όπου τον μετέφεραν, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Στυλίδας που θα διενεργήσει την προανάκριση, ενώ θα γίνει η απαραίτητη νεκροψία - νεκροτομή για τον προσδιορισμό των ακριβών αιτιών του θανάτου.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative