Social Icons

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Λαμία: Τροχαίο με τεράστιο αγριογούρουνο


Λαμία: Τροχαίο με τεράστιο αγριογούρουνο

Τυχερό μέσα στην ατυχία του ένα ζευγάρι από τη Λαμία που τράκαρε με αγριογούρουνο στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου, στο ύψος του Ζηλευτού.


Το ζευγάρι είχε πάει στο χωριό του και επέστρεφε το βράδυ της Κυριακής στη Λαμία με το αυτοκίνητό του, ένα Opel Corsa. Στις 11:30', όταν είχε φτάσει στο Ζηλευτό, πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο ένα τεράστιο αγριογούρουνο.

Ο οδηγός προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες άνοιξαν οι αερόσακοι από το Opel και προστάτεψαν οδηγό και συνοδηγό, ενώ το αυτοκίνητο έπαθε σοβαρές υλικές ζημιές.

«Ευτυχώς ο οδηγός κατάφερε να κρατήσει το αυτοκίνητο μέσα στο δρόμο και απέφυγε τα χειρότερα. Το αγριογούρουνο ήταν τεράστιο....», είπε στο LamiaReport διερχόμενος οδηγός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου έχουμε τροχαίο με αγριογούρουνο. Μάλιστα το πιο επικίνδυνο σημείο είναι ανάμεσα σε Καστρί και Ζηλευτό, όπου έχουν γίνει αρκετά τροχαία με αγριογούρουνα, γι αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς κυρίως τις νυχτερινές ώρες.




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative