Social Icons

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021


ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
ΣΤΥΛΙΔΑ 24/06/2021

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021


Στο 1ον θέμα: Ψηφίσαμε: ΟΧΙ

Στο 2ον θέμα. Ψηφίσαμε: ΟΧΙ. Στο θέμα αυτό είναι πάγια η θέση μας ότι ο αέρας που αναπνέουμε και το νερό που πίνουμε είναι κοινωνικά αγαθά της φύσης και οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ανεμπόδιστη πρόσβαση σε αυτά χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν αντίτιμο.
Είμαστε κατά της εμπορευματοποίησης τους και των ανταποδοτικών τελών που επιβάλουν οι δήμοι στην κατανάλωση του νερού και τα έξοδα συντήρησης δικτύου πρέπει να καλύπτονται από κονδύλια της κεντρικής εξουσίας τα οποία τροφοδοτούνται από ανάλογους προπληρωμένους φόρους των πολιτών.
Στο συγκεκριμένο θέμα της συσσώρευσης ανεξόφλητων λογαριασμών κατανάλωσης νερού ύδρευση, κατανοούμε ότι είναι ένα πρόβλημα που δεν δημιουργήθηκε με ευθύνη της παρούσας δημοτικής αρχής. 
Όμως ούτε ευθύνη των καταναλωτών δημοτών είναι γιατί δεν άφησαν ανεξόφλητους λογαριασμούς αφού δεν τους έλαβαν ποτέ στο παρελθόν.
Κατανοούμε τους ισχυρισμούς της δημοτικής αρχής ότι δεν έχει δικαίωμα από τον νόμο να μην εισπράξει τα χρήματα.

Εμείς λέμε να τα εισπράξει από αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα και δεν είναι άλλος από την προηγούμενη δημοτική αρχή η οποία με τους δήθεν ισχυρισμούς ότι δεν έχει προσωπικό καταμετρητές υδρομέτρων δεν έστελνε κανονικά τους λογαριασμούς στους δημότες.
Επί της ουσίας όμως η προηγούμενη δημοτική αρχή στέλνοντας ελάχιστους λογαριασμούς ετησίως έχτιζε το φιλολαϊκό της προφίλ προκειμένου να διεκδικήσει τον θώκο της περιφέρειας.
Προτείναμε να μην εισπραχθούν από τους δημότες και καταψηφίσαμε την εισήγηση.

Στο 3ον θέμα:. Ψηφίσαμε ΝΑΙ

Στο 4ον θέμα.: Ψηφίσαμε ΝΑΙ Έχουμε ΔΙΑΦΩΝΉΣΕΙ επί της αρχής του τεχνικού προγράμματος, εκφράζοντας την διαφορετική φιλοσοφία μας για τις πηγές χρηματοδότησης και εσόδων των δήμων, τον ρόλο των δήμων στην ιεράρχηση των έργων με βάση τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων και της περιοχής και όχι με βάση τις επιλογές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων που γίνονται με γνώμονα την εξυπηρέτηση των κερδών και των συμφερόντων των ιδιωτών
εργολάβων κ.λ.π. και το ποιος τελικά πληρώνει τον λογαριασμό.
Όμως πρόκειται για άκρως αναγκαίες για τους κατοίκους παρεμβάσεις οπότε δίνουμε θετική ψήφο.

Στο 5ον θέμα : Ψηφίσαμε ΛΕΥΚΌ. Οι αιρετοί ως εκλεγμένοι, απολογούνται στον λαό ,η δε πρόταση τους για την συγκεκριμένη Επιτροπή είναι πολιτική επιλογή και ευθύνη της παράταξης τους
.
Στο 6ον θέμα: Ψηφίσαμε ΝΑΙ.

Στο 7ον θέμα: Ψηφίσαμε ΛΕΥΚΟ.
 
Στο 8ον θέμα: Ψηφίσαμε ΟΧΙ στο συγκεκριμένο αίτημα του πολίτη.

Στο 9ον θέμα: Ψηφίσαμε ΟΧΙ στο συγκεκριμένο αίτημα του πολίτη.

Η θέση μας είναι ότι:

1) Οι πολίτες ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν δικαίωμα στάθμευσης γιατί πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας ,ένα κομμάτι από αυτά είναι και τα τέλη στάθμευσης είτε είναι ντόπιοι είτε είναι διερχόμενοι από τον δήμο μας.

2)Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια είναι ιδιοκτησία του δήμου και κατʾ επέκταση όλων των δημοτών ανεξαιρέτως ,όχι μόνο για τους παροικούντες ένθεν και ένθεν του δρόμου.
3)Αν γίνει η αρχή του ντόμινο, κάποιοι κάτοικοι να έχουν αποκλειστικό δικαίωμα να παρκάρουν μπροστά στο σπίτι τους και μόνο αυτοί ,τότε καταστρατηγούνται τα πιο πάνω και σταματάει να είναι ιδιοκτησία του δήμου και μετατρέπεται σε ιδιοκτησία των παροικούντων. 

Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί κανείς να σταθμεύσει όπου εκείνος θέλει, ενώ έχει πληρώσει τα τέλη στάθμευσης.
Εξαίρεση αποτελούν οι θέσεις ΑΜΕΑ και από τον νόμο και από την ηθική.

Στο 10ον θέμα ψηφίσαμε ΝΑΙ
 
Στο 11ον θέμα ψηφίσαμε ΝΑΙ

Στο 12ον θέμα ψηφίσαμε ΝΑΙ

Στο 13ον θέμα ψηφίσαμε ΝΑΙ


ΚΑΡΚΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative