Social Icons

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

BRAND: MAD JUICE


BRAND: MAD JUICEΤην τελευταία δεκαετία τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπήκαν στην ζωή μας και αποτελούν ένα κίνητρο για τους καπνιστές να κόψουν οριστικά το κάπνισμα. Εκατομμύρια καπνιστές σε όλο τον κόσμο τα κατάφεραν!
Στην Ελλάδα η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι αρκετά δημοφιλής με συνεχή ανοδική πορεία και χιλιάδες καταστήματα πώλησης του. Πρόκειται για τον πιο αποτελεσματικό τρόπο διακοπής καπνίσματος με τις λιγότερες βλαπτικές συνέπειες, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Έρευνες αποδεικνύουν ότι είναι τουλάχιστον 95% πιο ασφαλές από το κάπνισμα τσιγάρου, αφού η λειτουργία του στηρίζεται στην ατμοποίηση υγρού αναπλήρωσης και όχι στην καύση καπνού ή όπως άλλες συσκευές τύπου ηλεκτρονικού τσιγάρου που καίνε ράβδους καπνού.

Η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου https://www.replacesmoke.com βοηθά και βελτιώνει σημαντικά την υγεία των καπνιστών από τις πρώτες δύο βδομάδες. Ο καπνιστής που θα μεταβεί στο άτμισμα θα διαπιστώσει σημαντική βελτίωση στην στοματική του υγιεινή, στην γεύση, στη μυρωδιά αλλά και σωματικά στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η γεύση είναι το κλειδί της επιτυχίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Με την χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου ο καπνιστής απαλλάσσεται από την δυσάρεστη και επίμονη μυρωδιά. Έχει την δυνατότητα να γευτεί και να απολαύσει ευφάνταστους συνδυασμούς γλυκών, φρούτων ή να επιλέξει ένα καπνικό άρωμα που μοιάζει στην γεύση του παραδοσιακού τσιγάρου.
Στην Ελλάδα ένα από τα κορυφαία brands υγρών αναπλήρωσης είναι η Μad Juice. Η Κυπριακής προέλευσης Mad Juice κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή μοναδικών γεύσεων και αρωμάτων που έχουν αποσπάσει χιλιάδες θετικές κριτικές αλλά και σημαντικές βραβεύσεις.

Η βραβευμένη εταιρία ως "Best Overall Brand" παράγει και εμφιαλώνει τα υγρά αναπλήρωσης https://www.replacesmoke.com/ygra-anaplirosis σε υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην Κύπρο με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες. Η εταιρία επενδύει στην ασφάλεια αλλά και ποιότητα των προϊόντων της που συμβάλλουν στην μείωση των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος.

Διαθέτει οχτώ συναρπαστικές σειρές για όλες τις προτιμήσεις: Mad Son, Funky Vape, Mad Juice, Mad Dog, MAD 4 YOU, The Cookie Family, Fizz Freeze και η πρόσφατη προσθήκη της Guru Bacco. Κάθε σειρά διαθέτει μοναδικούς και άκρως απολαυστικούς συνδυασμούς καπνικών, γλυκών και φρούτων.
Έχει βραβευτεί για τα καπνικά της αρώματα Pipila και Salty Rium.

Δύο μοναδικά αρώματα που κέρδισαν την ψήφο εμπιστοσύνης των ατμιστών, οι οποίοι τα ανέδειξαν ως τα "Καλύτερα Καπνικά Υγρά Αναπλήρωσης". Οι βραβεύσεις της όμως δεν σταματούν εκεί καθώς η πολλά υποσχόμενη εταιρία διαθέτει βραβεία και για τις γλυκές τις γεύσεις. Με το ονειρεμένο "Sweet Dream" κέρδισε τους λάτρεις των γλυκών και απέσπασε βραβείο καλύτερης γλυκιάς γεύσης.

Aναμφίβολα είναι η πιο δημοφιλής και αγαπητή στο κοινό εταιρία παραγωγής υγρών αναπλήρωσης! Η Mad Juice παρακολουθεί, κατανοεί και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ατμιστών εξασφαλίζοντας την απόλυτη γευστική εμπειρία.

Άρθρο από ReplaceSmoke

ΒRAND: MAD JUICE




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative