Social Icons

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Η διακόσμηση του χώρου μας θέλει μόνο φαντασία, όχι κόπο αλλά τρόπο!


Η διακόσμηση του χώρου μας θέλει μόνο φαντασία, όχι κόπο αλλά τρόπο!
Η διακόσμηση του χώρου μας θέλει μόνο φαντασία, όχι κόπο αλλά τρόπο!

Στη διακόσμηση σαλονιών η αγορά ακριβών επίπλων δεν είναι απαραίτητη πλέον. Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει όμορφος ο χώρος μας, είναι λίγη έμπνευση και φαντασία. Καινοτόμες ιδέες, έξυπνη και σωστή χρήση των αντικειμένων που ήδη έχετε στην κατοχή σας και μικρές αλλαγές στο χώρο, μπορούν να ανανεώσουν το σαλόνι σας στη στιγμή.
Όπως με τα περισσότερα δωμάτια του σπιτιού, έτσι και με το σαλόνι θα θέλετε να έχετε ένα κεντρικό σημείο εστίασης, όπως για παράδειγμα ένα μικρό τραπεζάκι. Ένα κεντρικό κομμάτι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα εστιακό σημείο σας σαλόνι σας. Άλλωστε, τα καθιστικά του σπιτιού μας στρέφονται με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να κοιτάζουν όλα προς μια κατεύθυνση, προς ένα “κεντρικο σημείο”. Οι ιδέες για το κεντρικό σημείο του σαλονιού μπορούν να περιλαμβάνουν ιδιαίτερα, εκκεντρικά σχέδια, περίπλοκο και πρωτότυπο design, και γενικότερα κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ένα πανέμορφο και diverse έπιπλο μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε το κεντρικό σημείο και να μην το βαρεθείτε ποτέ.

Τα κλασσικά σχέδια διακόσμησης, συνήθως, τοποθετούν τους καναπέδες ή τα καθίσματα κατά μήκος των τοίχων, δημιουργώντας ένα κενό χώρο στη μέση του δωματίου. Βέβαια, αν θέλετε να πρωτοτυπίσετε λίγο, και να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό για το σαλόνι σας, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να κεντράρετε τα έπιπλα των καθισμάτων, για να δημιουργήσετε μια μεγαλύτερη οπτική και άνετη, πιο ευρύχωρη περιοχή για να συνομιλείτε με τους φίλους σας, κάνοντας ταυτόχρονα τον χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερο και ομορφότερο.

Φυσικά, μη ξεχνάμε ότι όλοι θέλουμε να έχουμε στον χώρο μας, ένα συγκεκριμένο διακοσμητικό στοιχείο, το οποίο θα κλέβει τα βλέμματα και θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. 

Μια μοντέρνα και πρωτότυπη ιδέα λοιπόν, είναι τα ρολόγια τοίχου. Αντλώντας και χρησιμοποιώντας έμπνευση από τις προαναφερόμενες ιδέες, και σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα σε πρωτότυπα ρολόγια που προσφέρει το https://homeville.gr , φροντίζει σε συνεργασία με εσάς και με αυτά που σας αρέσουν περισσότερο, να διακοσμήσει το σπίτι σας μοναδικά, με έναν ξεχωριστό και σύγχρονο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε εδώ, την ιστοσελίδα του Ηomeville: https://homeville.gr/product-category/σπίτι-κήπος/διακόσμηση/ρολόγια/ρολόγια-τοίχου/




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative