Social Icons

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Ράλι Ακρόπολις: Η Λαμία επελέγη ως έδρα του event που επιστρέφει στην Ελλάδα


Ράλι Ακρόπολις: Η Λαμία επελέγη ως έδρα του event που επιστρέφει στην Ελλάδα
© Φωτογραφία : INTIME Sports/KARAGIORGAKIS HRISTOS

Η πόλη της Στερεάς Ελλάδας θα αποτελέσει την έδρα του ιστορικού Ράλι που επιστρέφει στη χώρα μας τον Σεπτέμβριο (9-12).


Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις για την επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο καλεντάρι του WRC (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι) στις 9-12 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό πως η έδρα θα βρίσκεται στη Λαμία.
Την έδρα (Κέντρο Αγώνα) διεκδικούσε και το Λουτράκι αλλά τελικά, διά στόματος Λευτέρη Αυγενάκη, επελέγη η πόλη της Φθιώτιδας.

Στις δηλώσεις που έγιναν από τα γραφεία της Motorsport Greece στο ΟΑΚΑ ο υφυπουργός Αθλητισμού επισήμανε ότι η εκκίνηση θα γίνει κάτω από την Ακρόπολη και τα αυτοκίνητα θα περάσουν από Κορινθία και Αγίους Θεοδώρους, σε μια ειδική διαδρομή που είναι στις πιο δύσκολες του WRC.
«Ένα μέρος εξαιρετικής ομορφιάς με ανθρώπους που έχουν αγαπήσει τον αγώνα, ένα μέρος που διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση στη φιλοξενία διεθνών αγώνων αυτοκινήτου» σχολίασε ο κ. Αυγενάκης.

Στη Λαμία για δυο μέρες οι οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους θα ξυπνήσουν ξεχωριστές αναμνήσεις από τους Βωξίτες, την Παύλιανη, τον Ταρζάν και πολλές άλλες ειδικές διαδρομές.

Ο κ. Αυγενάκης είπε πως στόχος του είναι το Ράλι Ακρόπολις να εδραιωθεί στην Ελλάδα και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους Περιφερειάρχες, Δημάρχους, μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για τη συνεργασία, όπως και την Παγκόσμια Ομοσπονδία – FIA, τον WRC Promoter και τις ομάδες για τις συμμετοχές τους.
Τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές πολύ περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά στις ειδικές διαδρομές και το πρόγραμμα του αγώνα. Επίσης, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η χώρα μας έχει εξασφαλίσει τη θέση της και στο καλεντάρι του 2022.




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative