Social Icons

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Άρση της ασυλίας του Ιωάννη Λαγού αποφάσισε η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου


Άρση της ασυλίας του Ιωάννη Λαγού αποφάσισε η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Ιωάννη Λαγού ψήφισε η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στην ψηφοφορία, η οποία διενεργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και τα αποτελέσματά της ανακοινώθηκαν πριν από λίγο, 658 ψήφισαν υπέρ και 25 κατά,, ενώ δέκα απείχαν από την μυστική ψηφοφορία.

Το Ευρωκοινοβούλιο αναμένεται να ενημερώσει τις ελληνικές δικαστικές αρχές και από εκεί και πέρα η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της. Το μεγάλο ερώτημα παραμένει εάν το πρώην ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, καθώς τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος διέρρεε ότι υπάρχει ευρωπαϊκή χώρα που του προσφέρει άσυλο.

Χθες, άλλωστε, το OPEN TV σε ρεπορτάζ του, παρουσίασε φωτογραφία που δείχνει τον Γιάννη Λαγό να εμφανίζεται στο κέντρο covid της Ευρωβουλής στις Βρυξέλλες και να υποβάλλεται σε τεστ, όπως κάνουν όσοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το εξωτερικό.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Tvxs.gr», ο Λαγός δήλωσε εγγράφως στην αρμόδια υπηρεσία ότι θα αναχωρήσει την Τετάρτη για τη Νορβηγία. Δεν είναι γνωστό σε τι ενέργειες έχει προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση για να αποτρέψει τη φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative