Social Icons

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Που εντοπίζονται τα 18 κρούσματα στη Φθιώτιδα


Που εντοπίζονται τα 18 κρούσματα στη Φθιώτιδα

Όλη διασπορά των νέων περιστατικών covid-19 στη Στερεά…


Κυρίως στη Λαμία, αλλά και στους δήμους Στυλίδας και Μακρακώμης, εντοπίζονται τα 18 νέα κρούσματα κορωνοϊου σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε ο ΕΟΔΥ για την Πέμπτη 8 Απριλίου.
Ειδικότερα τα 16 είναι στη Λαμία με το ένα από αυτά να αντιστοιχεί σε 56χρονη που κατοικεί σε Κοινότητα του Δήμου.
Στη λίστα είναι και δύο αγοράκια 1 έτους, καθώς κι άλλες 4 γυναίκες, 24, 27, 44 και 47 ετών και 9 άνδρες από 24 μέχρι 70 ετών. Η διάμεση ηλικία υπολογίζεται στα 29,5 χρόνια.Τα άλλα δύο νέα περιστατικά covid είναι στο Δήμο Στυλίδας, σε ένα 4χρονο κοριτσάκι και στο Δήμο Μακρακώμης σε 36χρονο.

Στην υπόλοιπη Στερεά


Για ένα ακόμη 24ωρο τα περισσότερα κρούσματα είναι στη Βοιωτία σύνολο 38. Επίσης για ένα ακόμη 24ωρο τα περισσότερα είναι στη Θήβα, 10 άνδρες και άλλες τόσες γυναίκες (σύνολο 20). Ηλικίες από 8 μέχρι 76 ετών και διάμεση τιμή τα 45,5 έτη. Στον υπόλοιπο νομό βρίσκουμε 7 στο Σχηματάρι, 5 στη Λιβαδειά, 3 στο Δήλεσι, 2 στα Βάγια και 1 στον Ορχομενό.

Στη λίστα των κρουσμάτων ακολουθεί η Εύβοια με 29. Τα 12 εντοπίζονται στη Χαλκίδα (κοριτσάκι 6 ετών και αγοράκι 11σε αυτά) και τα υπόλοιπα σε Βασιλικό 5, Νέα Αρτάκη 5, Ψαχνά 2, Αυλωνάρι 2, Αλιβέρι 1, Μαρμάρι 1 και Σκύρο 1. Ηλικίες από 6 μέχρι 90 και διάμεση τιμή στα 46 χρόνια.

Οκτώ (8) νέα κρούσματα χρεώνονται στην Ευρυτανία. 4 είναι στο Καρπενήσι, 3 στο Κερασοχώρι και 1 στη Γρανίτσα, με ηλικίες από 34 μέχρι 91 ετών.
Τέλος τα τέσσερα (4) κρούσματα στη Φωκίδα, εντοπίζονται σε Άμφισσα (3 ανάμεσά τους και ένα μωρό) και ευπάλιο (67χρονη)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative