Social Icons

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Συνεδρίασε χθες Δευτέρα 19 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Στυλίδας


Συνεδρίασε χθες Δευτέρα 19 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Στυλίδας
Συνεδρίασε χθες Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Στυλίδας.
Τα θέματα προς συζήτηση ήταν πέντε, ένα εκ των οποίων: Η  Γνωμοδότηση αναφορικά με την κατασκευή και λειτουργία έργου Φωτοβολταϊκού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΣΠΗΕ) ισχύος 369,99505 MWp στη θέση “ΔΡΙΣΤΕΛΛΟ", το οποίο αναβλήθηκε,  διότι δεν είχε ενημερωθεί σχετικά ο νέος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νεράιδας  κ. Κατσαδούρας Γεώργιος. 

Έγινε  Εκλογή εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και εκλέχτηκαν από την παράταξη της πλειοψηφίας ο Τριανταφύλλης Νικόλαος και από την μειοψηφία αναπληρωματικό μέλος ο Μαντές Δημήτριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative