Social Icons

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

ΣΤΥΛΙΔΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ


ΣΤΥΛΙΔΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ
Η ασφαλτόστρωση και παράδοση του δρόμου μήκους 3.500 μέτρων περίπου, στην ΔΕ Πελασγίας από τη θέση Νεκροταφείο έως τα διόδια της Πελασγίας, σήμανε και την ολοκλήρωση της υλοποίησης του προγράμματος αγροτικής οδοποιίας "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ" του Δήμου Στυλίδας, ύψους 1.540.000€, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο απαιτητικών διαδικασιών που είχαν σαν αποτέλεσμα έργα ουσίας που έλειπαν από τον τόπο μας.

Μέσα από αυτό το μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας, έγιναν ζωτικής και καίριας σημασίας παρεμβάσεις στις δημοτικές κοινότητες Στυλίδας, Σπαρτιάς, Ανύδρου, Παλαιοκερασιάς, Καραβομύλου και Πελασγίας για τη διευκόλυνση της μετακίνησης όχι μόνο των αγροτών και των κτηνοτρόφων αλλά και για την υποστήριξη όλου του παραγωγικού τομέα της περιοχής.

Με την υλοποίηση αυτών των έργων υποδομής, για τα οποία εργαστήκαμε μεθοδικά και με συνέπεια, εκπληρώσαμε τους στόχους που είχαμε θέσει, μένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας, με αποκλειστικό γνώμονα τα απτά και μετρήσιμα, ήδη, οφέλη που εξασφαλίζονται για την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative