Social Icons

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού της Βιργινίας Στεργίου ¨ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ" στην Στυλίδα


Προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού της Βιργινίας Στεργίου ¨ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ" στην Στυλίδα
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους! 
Είστε όλοι καλά;
Είστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μπροστά; 

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ που είστε απόψε όλοι εδώ. 
Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που βλέπω και είναι για μένα είναι τεράστια η τιμή. 

Είμαι συγκινημένη που βρίσκομαι πάλι εδώ μπροστά σας μετά από τέσσερα χρόνια. Σήμερα κλείνει ένα κεφάλαιο  στην ιστορία του Δήμου Στυλίδας και ανοίγει ένα άλλο πιο δυνατό, πιο μεγάλο που θα προχωρήσει το δήμο μας ακόμη πιο μπροστά.
Γιατί αυτός ο δήμος Ξαναγεννιέται! Γιατί όλοι εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε για το δήμο μας τον καλύτερό μας εαυτό, όπως κάναμε μέχρι σήμερα, 
γιατί αυτός ο δήμος έχει παρελθόν, παρόν αλλά και μέλλον, 
γιατί εμείς είμαστε έτοιμοι ως μια γροθιά να παλέψουμε για το καλύτερο μέλλον αυτού του τόπου. 

Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την υπέροχη ομάδα μας. Να ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά, όλους  τους υποψηφίους μας.  Αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα που μοιράστηκαν μαζί μου τις αγωνίες μου, που δεν φοβήθηκαν από τις απειλές και τους εκβιασμούς, που ορκίστηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάμε το δήμο μας ακόμη πιο μπροστά.
 
Και θα ήθελα να γνωρίζετε ότι σε αυτές τις εκλογές χρησιμοποιήθηκαν όλα τα μέσα κυρίως από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Αποστόλου και την ομάδα του ρίχνοντας άπειρη λάσπη στο πρόσωπό μου και τον προκαλώ δημόσια αν έχει αυτός ή κάποιος άλλος το παραμικρό στοιχείο κακοδιαχείρισης, κατάχρησης ή οτιδήποτε άλλο που με αφορά να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. 

Αυτός είναι ο ίδιος άνθρωπος που σας  ζήτησε η ψήφος σας να είναι ψήφος τιμής και όχι συναλλαγής. Αλήθεια ποιος μιλάει για τιμή και για συναλλαγή; 
Τους διαμηνύω λοιπόν ότι δεν θα τα καταφέρουν, ότι θα συνεχίζουν να μας βλέπουν καθημερινά και πάλι στο Δημαρχείο, να δουλεύουμε με αγάπη και ηθική για το δήμο μας για να φέρουμε τις πραγματικά καλύτερες μέρες για όλους. 

Προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού της Βιργινίας Στεργίου ¨ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ" στην Στυλίδα
Προσωπικά ξεκίνησα το 2019 ένα ταξίδι με όραμα, με πολύ αγάπη για τον τόπο μου, με πολλά όνειρα και με μια τότε επίσης δυναμική ομάδα.  Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη που παρέμειναν πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά του συνδυασμού μας και ειλικρινά λυπάμαι όσους πρόδωσαν αυτή την ομάδα και προσχώρησαν σε άλλον συνδυασμό είτε φανερά είτε κρυφά. 

Αυτοί αγαπητοί μου συνδημότες, οι πολιτικοί γυρολόγοι, ζητούν και πάλι την ψήφο σας, χωρίς ίχνος ντροπής. Ενώ και όσοι, που με σκοτεινές και υπόγειες διαδικασίες παίζουν πολιτικά παιχνίδια είναι ανάξιοι λόγου, τους γνωρίζετε, γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούν να παραμείνουν κρυφά, όμως δεν χαίρουν καμίας εκτίμησης από κανένα.  

Σήμερα όμως, το τοπίο ξεκαθάρισε. Εμείς  συνεχίζουμε το ταξίδι αυτό με νέα φρέσκα, ηθικά και καθαρά πρόσωπα που είναι αγαπητά και χαίρουν την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας με τερματικό σταθμό την ευημερία και την πρόοδο του τόπου μας. 
Και να είστε βέβαιοι ότι με σχέδιο, αλλά κυρίως με αφοσίωση θα δουλέψουμε, γιατί θέλουμε να ευχαριστήσουμε καθεμία και καθένα από εσάς, γιατί θέλουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα όλων μέσα από τα έργα υποδομής που είναι σε εξέλιξη και άλλα τόσα που είναι προγραμματισμένα, για να δούμε επιτέλους το δήμο μας να αλλάζει. 

Προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού της Βιργινίας Στεργίου ¨ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ" στην Στυλίδα
Φίλες και φίλοι,

Δουλέψαμε σκληρά, με σχέδιο, με προοπτική, δουλέψαμε  οργανωμένα, με σοβαρότητα και στόχους, και τα καταφέραμε χωρίς να χαθεί ούτε μια ευκαιρία, ούτε μια πρόσκληση, ούτε μια χρηματοδότηση από κανένα πρόγραμμα. 

Καταφέραμε να κρατήσουμε το δήμο μας όρθιο και να εξασφαλίσουμε πάνω από 85 εκατομμύρια ευρώ για έργα που θα βελτιώσουν τις υποδομές και θα βάλουν τις βάσεις γι’ αυτό που ονειρευτήκαμε. Ένα δήμο σύγχρονο, φιλικό με τους κατοίκους του με προοπτική ανάπτυξης που θα προσφέρει ποιότητα ζωής σε όλους. 

Και σας ερωτώ:

Θέλετε να διαχειριστεί τα χρήματα αυτά κάποιος άλλος και όχι εμείς που τα κερδίσαμε για εσάς και παλέψαμε γι’ αυτό; 
Είστε σίγουροι ότι τα χρήματα θα είναι στα σωστά χέρια;  Είστε σίγουροι αν τα χρήματα αυτά που είναι δικά σας θα πάνε εκεί που πρέπει;  Μεγάλο δέλεαρ τα 85 εκατομμύρια, δε νομίζετε; 

Φίλες και φίλοι 

Η παράταξή μας «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα» δεν έχει στόχο μόνο την ανάληψη της δημοτικής αρχής, αλλά συνεχίζει, όπως και το 2019 να έχει στόχο τη σύσταση ενός Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο θα επικρατεί εποικοδομητικός και γόνιμος διάλογος, συνεργασία και όχι στείρα πολιτική αντιπαράθεση όπως βιώσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στα δημοτικά μας συμβούλια από τη μείζονα αντιπολίτευση και μόνο στα δημοτικά συμβούλια, γιατί μόνο εκεί μπορούσε να παιχτεί ένα μονόπρακτο μπροστά στις κάμερες. 

Προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού της Βιργινίας Στεργίου ¨ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ" στην Στυλίδα
Αγαπητοί μου συνδημότες, 

Η παράταξή μας «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα» δεν λειτουργεί ούτε με υπόγειες ούτε με υπέργειες συμμαχίες. Σήμερα ξεκινήσαμε αυτή τη διαδρομή με άτομα που έχουν την ίδια αντίληψη και την ίδια  φιλοσοφία ζωής, χωρίς μυστικές συμφωνίες και χωρίς συναλλαγές. Προχωρούμε ενωμένοι με στόχο μόνο την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας. 

Πολλές υποσχέσεις δεν δώσαμε, ούτε και τώρα θα το κάνουμε. Θα δεσμευτούμε μόνο για αυτά που έχουμε προγραμματίσει. Θα δεσμευτούμε επίσης για την άρτια υλοποίηση του προγράμματος μας που γνωρίζουμε πόσο θα κοστίσει μέχρι το τελευταίο ευρώ. 

Θα δεσμευτούμε όμως ότι θα φέρουμε στο δήμο μας ακόμη περισσότερα χρήματα για να ανεβάσουμε το βιοτικό μας επίπεδο με έργα και επενδύσεις. Γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον τις ανάγκες κάθε κοινότητας και με πυξίδα αυτή την υποχρέωση συντάξαμε ένα ρεαλιστικό επιχειρησιακό σχέδιο που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε πως πρέπει να βαδίσουμε για να το υλοποιήσουμε. 

Για την ύδρευση πετύχαμε για το δήμο μας 11.400.000 ευρώ. Αντικαθίσταται ολόκληρο το δίκτυο ύδρευσης Στυλίδας το τονίζω αυτό, το οποίο θα ελέγχεται με τηλεμετρία, όπου πλέον πέραν του άμεσου εντοπισμού και αποκατάστασης των βλαβών του δικτύου θα εντοπίζονται και οι παράνομες συνδέσεις που επιβαρύνουν το δήμο και χρεώνουν τους συνεπείς συνδημότες μας. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει από την πλατεία Στυλίδας. 

Είχαμε αντιδράσεις για την τηλεμετρία από διάφορους κύκλους. Τι τη θέλαμε την τηλεμετρία, μας είπαν. Μήπως οι αντιδράσεις για την τηλεμετρία, οφείλονται τελικά στο ότι θα ελέγχονται τα δίκτυα; Και γιατί τόση αρνητική αντίδραση από υποψηφίους, ενώ ταυτόχρονα υπόσχονται μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, γιατί τους ενοχλεί άραγε;  Θέλουμε ή δεν θέλουμε εξέλιξη; 

Αγαπητοί μου συνδημότες τα έργα αυτά είναι χειροπιαστά και δεν είναι υποσχέσεις, μπορείτε να τα δείτε, αλλά κυρίως θα το αντιληφθείτε όταν τα επόμενα χρόνια θα αλλάξει η καθημερινότητά μας. Για εμάς είναι βασική προϋπόθεση η ποιότητα παροχής υπηρεσιών στην ύδρευση, αλλά και η μείωση των τελών που θα δώσει μεγάλη ανάσα στους δημότες. Ήδη το 2021 μειώσαμε τα τέλη ύδρευσης κατά 10% και θα προχωρήσουμε σε νέες ρυθμίσεις προς όφελος των δημοτών με την ολοκλήρωση των έργων. 

Για την άρδευση πετύχαμε μέχρι στιγμής χρηματοδοτήσεις 2.500.000 ευρώ και συνεχίζουμε. Σημαντικό κεφάλαιο είναι η άρδευση για τους αγρότες, γι’ αυτό κατασκευάζεται το αρδευτικό δίκτυο Στυλίδας (ορεινό) που αρχίζει μέσα στον Οκτώβρη και θα ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο περίπου.
Αρδευτικές γεωτρήσεις προγραμματίζονται με την άρση απαγόρευσης από το νόμο, που πολύ πιθανόν να γίνει από αρχές του χρόνου, αλλά με ιεράρχηση των αναγκών σε αρκετές κοινότητες του δήμου.  
Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της θητείας μας είναι η χρηματοδότηση για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού παραλιακού μετώπου Εχιναίων αλλά και η σύνδεση του Αυλακίου με το βιολογικό της Λαμίας, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών 11 Οκτωβρίου. 

Το έργο παίρνει σάρκα και οστά, όπως υποσχεθήκαμε και είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα στη χώρα στον τομέα αυτό που θα λύσει οριστικά το μεγάλο πρόβλημα της αποχέτευσης κυρίως των παραλιακών περιοχών, αλλά και της Κοινότητας του Αυλακίου. Να τονίσω ότι καμία επιβάρυνση δεν θα υπάρξει από τη χρηματοδότηση του έργου στους δημότες, ούτε ευρώ. 

Η υλοποίηση των έργων έχει πάντα χρονοδιάγραμμα, δεν είναι αυθαίρετη.  Με την εξέλιξη του έργου οι επιβλέποντες υπάλληλοι ελέγχουν και υπογράφουν με ευθύνη τους την καλή εκτέλεση των εργασιών. Και αυτοί δίνουν την εντολή να πληρωθεί ο ανάδοχος τμηματικά, ανάλογα με το τμήμα του έργου που έχει εκτελεστεί. 

Καταλαβαίνετε αγαπητοί μου τι μας λέει εργολάβος υποψήφιος δήμαρχος για τις απορροφήσεις των χρηματοδοτήσεων; Ότι ο δήμος έχει μικρή απορρόφηση κονδυλίων; Δηλαδή αυτός τι θα έκανε θα τα έδινε όλα χωρίς να τελειώσει το έργο για να φανεί η απορρόφηση; Δεν είναι επικίνδυνο αυτό; Εσείς τι λέτε; 
Όπως επίσης υποτιμά τη νοημοσύνη μας όταν ισχυρίζεται δημόσια ότι παράλληλα με τις δύο επιχειρήσεις του αν γίνει δήμαρχος θα ασχολείται και με το δήμο, ενώ ταυτόχρονα θα παρακάμπτει τις νόμιμες διαδικασίες και θα ολοκληρώνει τα έργα πολύ πιο σύντομα. 
Να υποθέσουμε από την τεράστια αγάπη που έχει για το δήμο μας ή μήπως για τα 85 εκατ. ευρώ του ταμείου, ποιο τελικά να είναι το κίνητρο; 

Προτεραιότητα και δέσμευση είναι ο βιολογικός και αποχέτευση στην Αγία Μαρίνα. Προχωρήσαμε σε συνδέσεις στο βιολογικό της Στυλίδας που είχε κατασκευαστεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. 
Το έργο αυτό χρειάζεται νέα μελέτη και ανακατασκευή λόγω προβλημάτων που προέκυψαν, από την κατασκευή του.

Η αγροτική οδοποιία όπως είχαμε δεσμευτεί είναι σε εξέλιξη. Πετύχαμε χρηματοδοτήσεις πάνω από 4,5 εκατ.  ευρώ. Ασφαλτοστρώσαμε και τσιμεντο-στρώσαμε περίπου 20 χιλιόμετρα αγροτικής οδοποιίας. Έχουμε χαρτογραφήσει όμως ολόκληρο το αγροτικό δίκτυο του δήμου. Είμαστε έτοιμοι σε κάθε πρόσκληση να υποβάλλουμε πρόταση χρηματοδότησης τμήματος της μελέτης ή ολόκληρη ανάλογα με το ύψος των διαθέσιμων χρηματοδοτήσεων. 

Ασφαλτοστρώθηκαν εσωτερικοί δρόμοι σχεδόν σε κάθε κοινότητα. Και συνεχίζουμε. Στο πρόγραμμά μας έχουμε συμπεριλάβει και κοστολογήσει την ασφαλτόστρωση του εσωτερικού οδικού δικτύου κυρίως των παραθαλάσσιων οικισμών.  
Πετύχαμε τη χρηματοδότηση 2,2 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας με αντικατάσταση και επισκευή του εσωτερικού οδικού δικτύου.  Το έργο θα υλοποιηθεί μετά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Στυλίδας. 
Ένα έργο που για πολλά χρόνια ζητούσαν οι δημότες  ήταν η ασφαλτόστρωση του κεντρικού οδικού άξονα στο Λογγίτσι. 

Είχαμε αρχικά προγραμματίσει να επισκευάσουμε το μεγαλύτερο τμήμα του δικτύου, αλλά λόγω των ανατιμήσεων καταφέραμε να ασφαλτοστρώσουμε τελικά το 1/3 του δρόμου. Θα συνεχίσουμε μέχρι την πλήρη ασφαλτόστρωση όλου του δικτύου. 

Το επόμενο πρόγραμμα που θα υλοποιήσουμε είναι η κατασκευή ομοιόμορφων πεζοδρομίων, που είναι αναγκαία για την ασφάλεια των πεζών. Προχωρούμε σε δημοπράτηση για την τοποθέτηση συστήματος ραμπών ΑΜΕΑ, προς το παρόν σε Αγία Μαρίνα και Καραβόμυλο και στη συνέχεια σε όλες τις προσβάσιμες παραλίες του δήμου. 

Αυτά αγαπητοί μου συνδημότες είναι τα βασικά έργα υποδομής που έχει ανάγκη ο τόπος. Χωρίς αυτά ανάπτυξη δεν γίνεται. Χωρίς αυτά ο τουρισμός φθίνει, χωρίς αυτά δεν υπάρχει ποιότητα ζωής.

 Και αυτό κάναμε αυτά τα τέσσερα χρόνια, φέραμε χρήματα για το σκοπό αυτό, με όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. 

Αντιμετωπίζουμε σοβαρά το ζήτημα της κλιματικής κρίσης. Ιδρύσαμε και στελεχώσαμε Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και είμαστε από τα πιο οργανωμένα τμήματα στον τομέα αυτό.  Έχουμε εκπονήσει σχέδια απομάκρυνσης πολιτών για κάθε κοινότητα ξεχωριστά σε περίπτωση που χρειαστεί. 
Μέχρι στιγμής έχουμε φτιάξει μικρά αντιπλημμυρικά στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα, στη Δημοτική Αγορά, στο Θέατρο, στο χώρο της λαϊκής αγοράς, στο Κοκκινόχωμα Στυλίδας και στην Αγία Μαρίνα, αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει, οπότε μετά την τελευταία θεομηνία προχωρούμε σε αντιπλημμυρικά έργα με νέα δεδομένα για τη θωράκιση των σημείων που επιβάλει πλέον η νέα τάξη των πραγμάτων. Είμαστε έτοιμοι για την εκπόνηση αντιπλημμυρικής μελέτης για την Αγία Μαρίνα και στη συνέχεια για τη χρηματοδότηση του έργου. 

Και για την προστασία από τις πυρκαγιές έχουμε πάρει χρηματοδότηση 290.000  ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για την τοποθέτηση ενός πρωτοποριακού συστήματος  πυρανίχνευσης-πυρασφάλειας στο δάσος του Λογγιτσίου. Είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται κάτι τέτοιο και είναι το πιο σύγχρονο σε όλη την χώρα.

Τέλος έχει γίνει προσεισμικός έλεγχος σε όλα τα κτίρια του δήμου και έχουμε πάρει τα πρώτα αποτελέσματα από τον ΟΑΣΠ. Γίνεται δευτεροβάθμιος έλεγχος  όπου απαιτείται. 
Πασχίζουμε για την καθημερινότητα. Πασχίζουμε για να είναι ο δήμος καθαρός και νομίζω ότι είναι σε γενικές γραμμές αξιοπρεπής, εκτός ίσως από την καλοκαιρινή περίοδο που έχουμε αυξημένες απαιτήσεις λόγω  τριπλασιασμού του πληθυσμού από επισκέπτες και παραθεριστές. 

Βέβαια δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά αυτά τα μέσα διαθέτει ο δήμος σε εξοπλισμό και σε έμψυχο υλικό. Κάνουμε όλοι τεράστιες προσπάθειες για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, 365 μέρες το χρόνο. 
Θέλω από αυτό εδώ το βήμα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το τεχνικό προσωπικό και της καθαριότητας του δήμου μας που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό τα τέσσερα δύσκολα αυτά χρόνια που πορευτήκαμε μαζί. Ευχαριστώ ! 

Περιμένουμε ένα νέο απορριμματοφόρο να προστεθεί στο στόλο του δήμου το επόμενο διάστημα. 
Να σημειώσω επίσης ότι στο πλαίσιο της οικονομίας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της αποφυγής ρύπανσης αποσύραμε για  την ανακύκλωση πάνω από 80 εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα και συνεχίζουμε. 
 Στόχος επίσης είναι η αγορά νέου καδο-πλυντηρίου και τουλάχιστον ακόμη ενός απορριμματοφόρου. Τοποθετούμε πιλοτικά καφέ κάδους για φυσική ανακύκλωση οργανικών υλικών, υπολείμματα φαγητού, φρούτα, λαχανικά, λουλούδια κλπ για τη μετατροπή του σε λίπασμα κομπόστ. 
Θα επικεντρωθούμε και στο ζήτημα της ανακύκλωσης χαρτιού, που θα αποδώσει οικονομικά οφέλη στο δήμο, όταν μάλιστα έχουμε σύμμαχό μας τη νέα μονάδα χαρτοποιίας της UNIPAK που θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια με κάθε τρόπο.  

Επίσης αναμένεται η έγκριση χρηματοδότησης για ΣΜΑ (πρέσα συμπίεσης ή press container) για τη μείωση των δρομολογίων και οικονομία. 
Είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουμε την προμήθεια υπόγειων κάδων και να έχουμε περισσότερη καθαριότητα και λιγότερες μυρωδιές. 
Για όλα τα παραπάνω αναγκαίο είναι το έμψυχο δυναμικό. Γίνεται ήδη μεγάλη προσπάθεια και παρεμβάσεις στα υπουργεία για τη στελέχωση υπηρεσιών κυρίως καθαριότητας.

Τέλος, τοποθετούμε επιλεκτικά σε κάποια σχολεία, πάλι πιλοτικά, σπιτάκια ανταποδοτικής ανακύκλωσης με ένα μικρό οικονομικό κίνητρο, αλλά στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών για μια νέα αντίληψη σεβασμού της φύσης και την ορθολογική διαχείριση των πόρων.

 Φίλες και φίλοι, 

Δώσαμε μεγάλη σημασία στον αθλητισμό, στα σχολεία, στις παιδικές χαρές, όπως είχαμε δεσμευτεί.
Ολοκληρώνεται σύντομα η κατασκευή του γηπέδου ΔΑΚ της Στυλίδας. Η τοποθέτηση ταρτάν, η ανακαίνιση αποδυτηρίων, κερκίδων και η κατασκευή γυμναστηρίου άρσης βαρών στο ΔΑΚ είναι επίσης δέσμευση.

Κατασκευάσαμε και επισκευάσαμε γήπεδα μπάσκετ, τένις, γήπεδα πέντε επί πέντε στις περισσότερες κοινότητες και προχωρούμε σε νέο γήπεδο πέντε επί πέντε σε Αγία Μαρίνα. Να σημειώσω ότι έχουν γίνει συζητήσεις για την αξιοποίηση της έκτασης που ανήκει στη ΓΑΙΑΟΣΕ στην Αγία Μαρίνα και θα προχωρήσουμε σε διαδικασίες παραχώρησης το επόμενο διάστημα. 

Τέλος, παραλάβαμε ένα ημιτελές δεσμευμένο στους αναδόχους Κλειστό Γυμναστήριο. Αποπληρώσαμε την οικονομική υποχρέωση χωρίς να επιβαρυνθεί ο δήμος ούτε ένα ευρώ, ολοκληρώσαμε τη μελέτη αποκατάστασης και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση των κτιριακών υποδομών και του εξοπλισμού. Με την ολοκλήρωση του ΚΛΕΙΣΤΟΥ προχωρούμε και σε κατασκευή κολυμβητήριου στην ίδια περιοχή. 

Θα μπορούσε να είχε συντομευτεί η κατασκευή του ΚΛΕΙΣΤΟΥ αν σε όλο αυτό το δύσκολο δρόμο, που κληθήκαμε να διανύσουμε και να ξεπεράσουμε ένα πρόβλημα δεκαπενταετίας, η αντιπολίτευση δεν είχε καταψηφίσει το συμβιβασμό με τον εργολάβο, γιατί αναγκαστήκαμε να διεκδικήσουμε δικαστικά την απελευθέρωση του κτιρίου που όπως αντιλαμβάνεστε καθυστέρησε την υλοποίηση. 
Αλλά όλα αυτά εξαρτώνται από εσάς. 

Εσείς είστε η κινητήρια δύναμη. 

Εσείς κρατάτε στα χέρια σας το μέλλον αυτού του δήμου. 
Δώστε μας την εντολή για να συνεχίσουμε να διαχειριζόμαστε  με διαφάνεια, όραμα, δικαιοσύνη και ανθρωπιά τα κοινά πράγματα με μοναδικό σκοπό το συλλογικό καλό. 
Για τα σχολεία μας φέραμε στο δήμο 234.000 ευρώ. Ανακαινίσαμε όλα τα σχολεία του Δήμου, τουαλέτες, ράμπες ΑΜΕΑ, περιφράξεις, παράθυρα, πυροπροστασία και συνεχίζουμε. 

Τα σχολεία μας χρειάζονται ακόμη περισσότερα έργα γιατί είναι παλιές κατασκευές και θα συνεχίσουμε για ότι άλλο χρειαστεί. Ο Παιδικός Σταθμός Στυλίδας είναι πλήρως ανακαινισμένος. Δεύτερο Παιδικό σταθμό θα δημιουργήσουμε και στη δημοτική ενότητα Εχιναίων, για να στηρίξουμε τις οικογένειες και σε αυτή την περιοχή. 

Προχωρούμε σύντομα στη διαδικασία διάνοιξης της οδού Γιαννοπούλου με εφαρμογή του ρυμοτομικού σχεδίου για την ομαλή και ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση γονέων και μαθητών στο 1ο Δημοτικό σχολείο Στυλίδας. Είμαστε στη φάση σύνταξης πράξης αναλογισμού για τις σχετικές αποζημιώσεις. 

Και με τους μικρούς μας φίλους ασχοληθήκαμε σοβαρά με αγάπη, γιατί  κατασκευάσαμε 16 παιδικές χαρές όλες με χρηματοδοτήσεις ύψους 430.000 ευρώ και φυσικά με πιστοποιητικά ασφάλειας. Θα συνεχίσουμε και για άλλες ακόμη σε Στυλίδα, οικισμό Μαρίνη, Άνυδρο, όπως και θα διορθώσουμε και θα προσθέσουμε  παιχνίδια στις ήδη υπάρχουσες. 
Τι μας είπε ο κ. Αποστόλου, στην χθεσινή του ομιλία, ότι θα φτιάξει παιδικές χαρές; Αλήθεια δεν βρήκε να υποσχεθεί τίποτα καλύτερο; Τι ακριβώς θα φτιάξει, τις παιδικές χαρές που φτιάξαμε; 

Και να σας πω ότι ακούσαμε μια απίστευτη αντιγραφή του προγράμματός μας στην χθεσινή ομιλία του κ. Αποστόλου. Εναλλακτική πρόταση είδατε; Τι καινούργιο ακριβώς κομίζει ο άνθρωπος αυτός στην πόλη μας; Σε τι νομίζει ότι πλεονεκτεί απέναντί μας, περιγράφοντας τα έργα που έχουμε ξεκινήσει και αυτά που είναι σε εξέλιξη; 

Πέραν αυτού διένειμε ένα φυλλάδιο, άχρωμο κακογραμμένο, προφανώς αντιγραφή από κάποιο άλλο δήμο που μόνον εκείνος γνωρίζει. Τον συμβουλεύουμε να το φυλάξει μήπως κάποια στιγμή κατεβεί υποψήφιος σε κάποιον άλλο δήμο ανά την Ελλάδα. Δεν θα χρειαστεί να γράψει άλλο απλά να αλλάξει το όνομα του δήμου. 

Αγαπητοί μου, 

Είναι η πρώτη φορά που ο δήμος μας τιμήθηκε με δυο χάλκινα βραβεία για τις παιδικές χαρές της Στυλίδας στο Πάρκο του Λαού και του Αχλαδίου για το 2021 και για το 2022 αντίστοιχα στον πανελλήνιο διαγωνισμό BEST CITY AWARDS. Είμαστε χαρούμενοι και θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε το δήμο μας παντού και με κάθε  ευκαιρία.

Στον κοινωνικό τομέα η τρίτη ηλικία πρέπει να έχει το δικό της χώρο με τη δημιουργία ΚΑΠΗ. Όπως και οι ενήλικες με ειδικές ανάγκες πρέπει να έχουν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα, την οποία θα μπορούν να βρουν στο ΚΔΑΠ ενηλίκων για άτομα που έχουν ειδικές ανάγκες. Ιδρύεται Κοινωνικό Παντοπωλείο, Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός για τη συντήρηση και αξιοποίηση των πολιτιστικών αγαθών του δήμου μας που θα εξασφαλίσουμε μέσα από νόμιμες διαδικασίες. 

Αυτό θα δημιουργήσει αρκετές θέσεις εργασίας, ενισχύοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου. 
Αναβαθμίσαμε το Δημαρχείο μας, το πρώην ΚΕΠ Στυλίδας που φιλοξενεί τώρα το Κεντρικό Ταμείο, συντηρήσαμε κοινόχρηστους χώρους, συμμαζέψαμε τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου για να μπορέσουμε να τα αξιοποιήσουμε σε επόμενη φάση. Αλλάξαμε βραχίονες και φωτιστικά σώματα σε πολλές κοινότητες και συνεχίζουμε μέχρι να αντικαταστήσουμε και να προσθέσουμε φωτιστικά σώματα LED σε ολόκληρο το δήμο. 

Ανακαινίσαμε την πλατεία της Καρυάς στη Στυλίδα και συνεχίζουμε με την ανάπλαση του κοινοχρήστου χώρου στη Στυλίδα κάτω από το Δημαρχείο. Παράλληλα αναμένουμε την έγκριση χρηματοδότησης ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ για την κατασκευή νέου Δημαρχείου και προχωρούμε σε διαβούλευση για την κατασκευή νέου κοιμητηρίου στη Στυλίδα. 

Πάμε να δούμε την ανάπλαση της πλατείας της Στυλίδας, η οποία έγινε με νέα μελέτη γιατί δεν μπορούσε να επικαιροποιηθεί η προηγούμενη μελέτη που βρήκαμε στα συρτάρια του δήμου και  εφαρμόζεται η κυκλοφοριακή μελέτη που ισχύει από το 2009 βάσει ΦΕΚ. 

Και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους ο δήμος υποχρεούται να κατασκευάσει τις συνδέσεις με την αποχέτευση, την υπογειοποίηση  των καλωδίων ρεύματος και το αντιπλημμυρικό έργο, τα οποία καλούνται συνοδά έργα της πλατείας για τα οποία κουραστήκαμε να ακούμε τόσες ανακρίβειες και τόσα ψέματα. 

Αυτά τα έργα δεν είναι υποχρέωση του αναδόχου. Είναι υποχρέωση του δήμου και δεν συμπεριλαμβάνονται στη χρηματοδότηση. Και σας ερωτώ: Έπρεπε να πάρουμε την άδεια του κ. Αποστόλου ή οποιουδήποτε άλλου για να κάνουμε το αυτονόητο; Και που ήταν αυτός όταν όλα αυτά συζητήθηκαν στις συνεδριάσεις των οικονομικών επιτροπών του δήμου; 
Και όλες οι μελέτες που αφορούν χρηματοδοτήσεις εγκρίνονται από την οικονομική επιτροπή. Να σημειωθεί ότι από τις 112 συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής την τετραετία που πέρασε η αντιπολίτευση απουσίαζε στις 96. 

Βέβαια στις οικονομικές επιτροπές δεν μπορεί να κάνει κανείς σώου, όπως στα δημοτικά συμβούλια, επομένως όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον συμμετοχής από την αντιπολίτευση. Και υπογραμμίζω ότι δεν αποφασίζει κανένας δήμαρχος ποια θέματα θα συζητούνται στην οικονομική επιτροπή και ποια στο δημοτικό συμβούλιο. 

Είναι θέμα νόμου. Τα συμπεράσματα δικά σας. 
Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνεται η προκήρυξη  αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου (master plan) όλου του κέντρου της Στυλίδας μαζί με το λιμάνι, τον Καλόγερο, την πλατεία της Εθνικής Αντιστάσεως, το πάρκο Κασομούλη, το πάρκο του Λαού που θα φτάνει μέχρι τον Άγιο Κηρύκο. Η καλύτερη πρόταση θα προταθεί για χρηματοδότηση. 

Επίσης με την ολοκλήρωση του σχεδίου αυτού θα προχωρήσει η ανάπτυξη και επικαιροποίηση των δυο ανισόπεδων κόμβων εισόδου και εξόδου της Στυλίδας για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και τη διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων.

Σημαντική είναι η στήριξη και κατασκευή προβλήτας στην παραλιακή οδό που συνδέει την Αγία Μαρίνα με τη Βασιλική, διότι η περιοχή επιβαρύνθηκε επιπλέον από την τελευταία θεομηνία. Πέραν αυτού προβλέπεται η δημιουργία χώρου περιπάτου, ποδηλατόδρομου και αξιοποίηση όλης της παραλιακής ζώνης.

Στο σημείο αυτό, επιτρέψτε μου να τονίσω ότι αποτρέψαμε την τοποθέτηση πλωτών φωτοβολταικών πάρκων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και στο Αυλάκι παρόλο που είναι προστατευμένη περιοχή natura, το ίδιο έγινε και σε άλλα σημεία του Μαλιακού κόλπου που μας αφορούν. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να περάσει από την πίσω πόρτα θαλάσσια φωτοβολταικά ή Αιολικά πάρκα στο Μαλιακό στις θάλασσές μας και στις ακτές μας. Θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί διότι είμαστε αντίθετοι στην οποιαδήποτε θαλάσσια περιβαλλοντική επιβάρυνση, η οποία δεν αφήνει καμία προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης και επιβαρύνει τους αλιείς και τους δύτες.

Προχωρούμε με γρήγορους ρυθμούς στην επισκευή του τοιχίου αντιστήριξης στο νότιο τμήμα του περιβόλου του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νεράιδας,  ενώ η μελέτη  αποκατάστασης του καθολικού Ναού, θα παραδοθεί μέχρι τέλους του χρόνου. Στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί η χρηματοδότηση του έργου συντήρησης του ναού. 

Δημοπρατούμε άμεσα το έργο της αποκατάστασης του κτιρίου της ΔΑΝΕΞ και το  μετατρέπουμε  σε πολιτιστικό κέντρο. Τέλος, περιμένουμε να εγκριθεί η χρηματοδότηση της μελέτης για τη συντήρηση, ανάδειξη και αξιοποίηση της γέφυρας της Αγίας Μαρίνας που θα κοστίσει περίπου 400.000 ευρώ.  Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι θα ενταχθεί άμεσα σε χρηματοδότηση. Στο πρόγραμμά μας έχουμε και την ανακαίνιση του ακινήτου των σφαγείων που βρίσκεται στην περιοχή της Βασιλικής. 

Σε συνεργασία με τη NEXANS-HELLAS και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γαβριήλ επισκευάσαμε τον περιφερειακό δρόμο για να κατευθύνονται τα οχήματα βαρέως τύπου κατά την έξοδο τους εκτός της Κοινότητας της Αγίας Μαρίνας και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία κατασκευής κόμβου και για την είσοδο των οχημάτων που κατευθύνονται στην εταιρεία. 

Φίλες και φίλοι, νοικοκυρέψαμε το δήμο μας όπως υποσχεθήκαμε. Σήμερα ο δήμος έχει τακτοποιημένα οικονομικά, είναι απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις του και δεν υπήρξε ποτέ εποπτεία. Δεν επιβαρύναμε το δήμο με βάρη, επιπλέον δάνεια. Να διευκρινίσω, ότι τα δάνεια που βρήκαμε από προηγούμενες δημοτικές αρχές πάγωσαν με απόφαση της κυβένησης για όλους τους δήμους της χώρας και αναμένουμε νεότερες οδηγίες, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους δημότες. 

Τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια βιώσαμε στα δημοτικά συμβούλια από την μείζονα αντιπολίτευση κυρίως από τον επικεφαλής της που σήμερα διεκδικεί την ψήφο σας, μια αντιπαραγωγική, καταστροφική μηδενιστική πολιτική μόνο για το στενά προσωπικό του πολιτικό συμφέρον και όχι για το συμφέρον του δήμου, καμία πρόταση, καμία θετική εισήγηση. 
Και τον προκαλώ, αν υπάρχει έστω και μια δική του πρόταση να την αναρτήσει στο διαδίκτυο να την απολαύσουμε όλοι, έστω και μια. 

Δείγμα γραφής αυτής της απίστευτης καταστροφολογίας είναι οι ισχυρισμοί του τόσο σε μέσα ενημέρωσης όσο και στις ομιλίες του ότι προσωπικά χρέωσα τους πολίτες κατά τη θητεία μου ως δήμαρχος.  
Να σας πληροφορήσω λοιπόν ότι ο κ. Αποστόλου αναφέρθηκε σε τέλη και άλλες οφειλές των δημοτών προς το δήμο που όμως προυπήρχαν από προηγούμενη δημοτική αρχή και δεν δημιουργήθηκαν επί της δικής μας θητείας. 

Κανένας δήμαρχος δεν έχει το δικαίωμα να διαγράψει χρέη δημοτών. Βεβαίως υπάρχει διαδικασία ρύθμισης των οφελών ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες. 
Όταν ρωτήθηκε όμως ο κ. Αποστόλου, πως θα χειριστεί αυτά τα χρέη αν γίνει δήμαρχος, μας είπε ότι θα έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Οικονομικών. Τι να κάνει δεν μας είπε στο Υπουργείο. Να χαιρετήσει τον υπουργό; γιατί για να σβηστούν χρέη προς το δημόσιο δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. 
Βάλαμε σε τάξη το πρόβλημα των λογαριασμών της ύδρευσης που πραγματικά υπήρχε ένα χάος. Και για την άρδευση έγινε προσπάθεια συμμαζέματος, παρόλο που στον τομέα αυτό χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά. 

Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια δουλέψαμε σκληρά για να προλάβουμε την καθημερινότητα που είναι το πιο δύσκολο ζήτημα. Σίγουρα δεν ικανοποιήσαμε κάποιους από εσάς τίποτα δεν έγινε από πρόθεση, στόχος μας είναι μόνο η εξυπηρέτηση του πολίτη. Αυτός είναι ο ρόλος μας και έτσι πορευτήκαμε μέχρι σήμερα. 

Προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού της Βιργινίας Στεργίου ¨ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ" στην Στυλίδα
Προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού της Βιργινίας Στεργίου ¨ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ" στην Στυλίδα
Φίλες και φίλοι 

Την Κυριακή στις 8 Οκτώβρη κρίνεται το μέλλον του δήμου μας όχι μόνο για την επόμενη πενταετία, αλλά για πολλά ακόμη περισσότερα χρόνια. Μην αφήσουμε το δήμο μας να επιστρέψει στο παρελθόν! 
Ελάτε να πάμε το δήμο μας μπροστά στο μέλλον! 

Την τετραετία που διανύσαμε, φίλες και φίλοι, έγιναν πολλά, αλλά ο Δήμος Στυλίδας χρειάζεται πολύ περισσότερα, γιατί έχουμε τεράστιες δυνατότητες που πρέπει να αξιοποιήσουμε και να αναδείξουμε. 

Πάμε μαζί να συνεχίσουμε και  να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε!
Πάμε μαζί το δήμο μας ακόμη πιο μπροστά!
Πάμε μαζί να φέρουμε στο δήμο μας νέες χρηματοδοτήσεις! 
Πάμε μαζί να κάνουμε πολλά ακόμη νέα σύγχρονα έργα! 

Το 2023 στόχος μας είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, που θα διαμορφώσει το μέλλον του δήμου μας για τις επόμενες γενιές. 
Τελειώνοντας θα ήθελα να σας πω ότι ένα μεγάλο όνειρο για τη Στυλίδα ήταν η ανάπλαση του λιμανιού. Δουλέψαμε για την παραλαβή της μελέτης που εκκρεμούσε από το 2004, παρόλο που δεν έχουμε αρμοδιότητα. Το λιμάνι χρηματοδοτήθηκε με 20 περίπου εκατ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και θα γίνει Εκβάθυνση Διαύλου και Λιμνοδεξαμενής- Επέκταση Προβλήτας και Κρηπιδωμάτων και  είναι πλέον γεγονός. 

 Ήταν το μεγαλύτερο στοίχημα και από το 2019 που αναλάβαμε ένας υψηλός στόχος και το πετύχαμε με παρεμβάσεις και πίεση προς κάθε κατεύθυνση!
Όλη την προηγούμενη θητεία μας, προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να εντάξουμε ανέργους σε οικονομικές μονάδες και εργοστάσια της περιοχής και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. 

Με τις νέες υποδομές και κυρίως με την κατασκευή του λιμανιού θα δοθεί μεγάλη οικονομική ανάσα σε όλες τις κατηγορίες πολιτών και θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τόνωση της επιχειρηματικότητας που έχει ανάγκη ο τόπος μας.  

Φίλες και φίλοι, 

Μετά από χρόνια διαφόρων κρίσεων, μέσα σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όλοι μας αξίζουμε κάτι καλύτερο. 
Ο δήμος μας κράτησε όρθια την κοινωνία μας στα δύσκολα. 
Και ο δήμος μας είναι αυτός που έβαλε τις βάσεις για μια ζωή με ποιότητα, αυτός που με σεβασμό στο περιβάλλον προώθησε τον πολιτισμό, έσκυψε με φροντίδα όλα αυτά τα χρόνια σε όσους είχαν ανάγκη βοήθειας, που λειτούργησε με διαφάνεια, χωρίς καμία προσφυγή για κακοδιαχείριση ή οικονομική ατασθαλία. 

Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς τη Διοίκηση του Δήμου μας, έτσι θέλουμε τη πόλη και τα χωριά μας.  
Πρωταγωνιστήσαμε, πήραμε σοβαρές αποφάσεις, διεκδικήσαμε, συγκρουστήκαμε, και προβάλλαμε τις ομορφιές του δήμου μας με κάθε ευκαιρία σε ολόκληρη την Ελλάδα. 
Αυτή είναι η «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα»! 
Αυτή την ομάδα θέλουμε να αγκαλιάσετε και να εμπιστευτείτε. 

Και είμαι σίγουρη ότι οι δημότες έχουν κρίση, γνωρίζουν την πραγματικότητα και γνωρίζουν ότι μια δημοτική αρχή χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φανεί το έργο της. 
Πιστεύω σε εσάς, πιστεύω στην κρίση σας, πιστεύω στην αγάπη που έχετε για τον τόπο μας! 
Εσείς είστε η δύναμή μας για την πρόοδο και προκοπή του τόπου μας!
Ο Δήμος Στυλίδας ξαναγεννιέται!

Στις 8 Οκτώβρη όλοι μαζί στις κάλπες για να προχωρήσουμε μπροστά!  Σας ευχαριστώ! 

Προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού της Βιργινίας Στεργίου ¨ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ" στην Στυλίδα
Προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού της Βιργινίας Στεργίου ¨ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ" στην Στυλίδα  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"


Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative