Social Icons

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση με τρεις τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)


Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση με τρεις τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο με μετωπική σύγκρουση το πρωί του Σαββάτου.

Το τροχαίο έγινε στις 8:50΄ το πρωί στην Αγία Παρασκευή Λαμίας, στο ύψος των σφαγείων, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στο μπλε Saxo επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, ενώ στο Opel Corsa μόνο η οδηγός.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν βαριά και οι τρεις επιβαίνοντες οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, με τη βοήθεια των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η μετωπική σύγκρουση.

Δείτε βίντεο από τον τόπο του συμβάντος:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative