Social Icons

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-2024


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-2024
Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα, σηματοδοτώντας μια περίοδο δημιουργική, γεμάτη γνώσεις, εμπειρίες, χαμόγελα, νέες φιλίες και πρόοδο!

Βρεθήκαμε στο πρώτο κουδούνι, στον Αγιασμό για τη νέα χρονιά και καλωσορίσαμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, την πρώτη μέρα του σχολικού έτους, μια μέρα πολύ σημαντική για όλους και ιδιαίτερα για τα "πρωτάκια", που με ανυπομονησία και αγωνία, ξεκινούν το δικό τους ταξίδι στη μάθηση και μπαίνουν σε μία "νέα οικογένεια" που θα τα βοηθήσει να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες βάζοντας τα θεμέλια για ένα φωτεινό αύριο.

Άλλωστε, ο μεγάλος στόχος της εκπαίδευσης είναι η μεταλαμπάδευση και απόκτηση όχι μόνο πολύτιμων γνώσεων, αλλά πρωτίστως ιδανικών και αξιών.

Από την δική μας πλευρά, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο προσωπικά, αλλά και ως Δημοτική Αρχή έχουμε θέσει ως βασική προτεραιότητα τη Νέα Γενιά και θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε, βοηθώντας με κάθε δυνατό τρόπο την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής κοινότητας.

Εύχομαι σε όλες και όλους, τόσο στους μαθητές και τις μαθήτριες, όσο και στους εκπαιδευτικούς, που για ακόμη μία χρονιά ετοιμάζονται να προσφέρουν τη γνώση, την εμπειρία, αλλά και την ευαισθησία τους στα παιδιά, καθώς και στους γονείς που στέκονται αρωγοί στα όνειρα και την ενδυνάμωση της ψυχολογίας τους,

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία, μάθηση και εκπλήρωση στόχων εξέλιξης και προόδου!

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου
ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-2024


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative