Social Icons

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δήλωση

του Κώστα Μπασδέκη Περιφερειακού Συμβούλου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με τη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»:

Τα δημοσιεύματα για την υποψηφιότητα του πρόσφατα υποψήφιου βουλευτή Βοιωτίας με το κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» στο ψηφοδέλτιο του κ. Μαρκόπουλου για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αποδεικνύουν περίτρανα πώς οπαδοί, υποστηριχτές φασιστικών μορφωμάτων, θαυμαστές του φυλακισμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Κασιδιάρη βρίσκουν ζεστή και φιλόξενη θέση στα ψηφοδέλτια των αστικών παρατάξεων.

Ο κ. Μαρκόπουλος στέλεχος και υπουργός της ΝΔ, βουλευτής των ΑΝΕΛ και ξανά στη ΝΔ, διεκδικεί την Περιφερειακή αρχή με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμφερόντων τμημάτων του κεφαλαίου στην κόντρα με τις άλλες δυνάμεις που υπηρετούν αντίστοιχα επιχειρηματικά συμφέροντα. Είναι ξεκάθαρο ότι σ΄αυτό τον ανταγωνισμό, υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις πρόθυμες να αγκαλιάσουν φασίστες, ναζιστές, ρατσιστές αποτελώντας τη «φωλιά εκκόλαψης των αυγών του φιδιού» με αντάλλαγμα τα ψηφαλάκια.

Καλούμε το λαό της Στερεάς να απορρίψει, να καταδικάσει και να απομονώσει, τόσο τα ναζιστικά-φασιστικά μορφώματα όπως κι αν εμφανίζονται, είτε συγκαλυμμένα, είτε απροκάλυπτα όσο κι εκείνους που τους δίνουν πολιτική στέγη όπως ο κ. Μαρκόπουλος και να στηρίξει με την ψήφο του τη μόνη δύναμη που στηρίζει σταθερά τα λαϊκά συμφέροντα, που στέκεται απέναντι στις φασιστικές-ναζιστικές δυνάμεις με συνέπεια και αγωνιστικότητα, τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Σ΄ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ

1/8/2023

Κ. ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative