Social Icons

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 38, ΣΤΥΛΙΔΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, 35300, ΕΛΛΑΔΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 29/01/1992

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6975820443-2238022717

E-MAIL: vasilis623@hotmail.gr

ΦΥΛΟ:   ΑΝΔΡΑΣ

ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

ΣΠΟΥΔΕΣ

•2009-2010 Απόφοιτος Γενικού Λυκείου Στυλίδας με Βαθμό Απολυτηρίου «Λίαν Καλώς» 17,7 και διαγωγή Κοσμιοτάτη.

•2010-2015 Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης, της σχολής Επιστημών Γεωπονίας και δασολογίας στην κατεύθυνση << Διαχείρησης Φυτικής Παραγωγής-Φυτοπροστασίας και περιβάλλοντος >> με Βαθμό πτυχίου <<Λίαν Καλώς>> 7,08.

•Ενιαίος και αδιάσπαστος τίτλος σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) στην ειδικότητα του Τμήματός μου << Διαχείρησης Φυτικής Παραγωγής-Φυτοπροστασίας και περιβάλλοντος >>.

MΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Ελληνικά

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

•ΑΓΓΛΙΚΑ :MICHIGANB2

•ECDL EUROPEAN COMPUTER DRIVING LICENCE  xLine, IBM SPSS Statistics,Office (Microsoft Word,Excel, PowerPoint, Outlook)

ΓΝΩΣΕΙΣ Η/Υ

•Βασικές αρχές των ηλεκτρονικών υπολογιστών (Η/Υ), λειτουργικό περιβάλλον Windows, προγράμματα γραφείου Word, Excel.

Bασικές αρχές δικτύων, μέσα δικτύου. αρχιτεκτονική δικτύων, λειτουργικά συστήματα. Το Internetφυλλομετρητής, μηχανές αναζήτησης, πύλες ενημέρωσης, λογαριασμοί ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) και  συζητήσεων.

•Βάσεις Δεδομένων. Πεδία, τιμές, χαρακτηριστηκά δεδομένων, σχεσιακό μοντέλο, προγραμματισμός SQL, πίνακες, ερωτήματα, φόρμες.

•Η γλώσσα προγραμματισμού C. Εισαγωγή. Τύποι και τελεστές. Εντολές ελέγχου ροής. Συναρτήσεις και δομή του προγράμματος. Δείκτες και πίνακες. Δημιουργία δομών. Εισαγωγή στην C++.

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

2015: Επίδραση δύο μορφών βορίου στην ανάπτυξη και χημική σύσταση δύο υποκειμένων οπωροφόρων.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

• Πρακτική άσκηση 1/7/2014-31/8/2014 στην Ελαιοτεχνική Στυλίδας (Αθανάσιος Μπερτσιμάς) ,με εργασιακά αντικείμενα:

      ° χρήση και πώληση γεωργικών φυτοφαρμάκων

      ° λιπασμάτων

      ° γεωργικού εξοπλισμού.

• Εργασία στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βαμβακουργικών Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Λαμίας και ενασχόληση με δηλώσεις ΟΣΔΕ από την χρονική περίοδο 13/03/2017 εως 11/05/2017.

• Συμμετοχή ως γεωπόνος στο έργο με τίτλο <<Τεχνική και Συμβουλευτική Υποστήριξη Ανάπτυξης μηχανισμού ελέγχου και ενίσχυσης του προγράμματος Δακοκτονίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Φθιώτιδα>>, σύμβασης μεταξύ της εταιρείας NEUROPUBLIC A.E. και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από τις 20/06/2017 εως 31/10/2017.Αναλαμβάνοντας εργασίες στην Δημοτική Κοινότητα Στυλίδας, την Κοινότητα Αγίας Μαρίνας και Αυλακίου με συνολική έκταση 5111στρ και πλήθος 80.000 ελαιόδεντρων.

•  Εργασία στον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στυλίδας με σύμβαση έργου διάρκειας από 15/09/2017 εως 31/05/2018, ως επιβλέπων γεωπόνος για την υλοποίηση του μέτρου Β.iv1-1: << Μέτρα πρακτικής επίδειξης τεχνικών ελειοκαλλιέργειας - Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρησης Ελαιοκαλλιέργειας  >>.

•  Εργασία στον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στυλίδας με σύμβαση έργου διάρκειας από 01/06/2018 εως 15/06/2018 παρέχοντας τις υπηρεσίες μου στην ψηφιοποίηση αγροτεμαχίων στο πλαίσιο υποβολής Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2018.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΟ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ

·       1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας της Ε.Β.Ε.Ε.  σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Παρανεστίου και το ΚΠΕ Παρανεστίου και με την υποστήριξη του Δικτύου Αιγίλοπα και την εναλλακτική κοινότητα Πελίτι.

·       Ημερίδα «Επαγγελματικά Δικαιώματα Γεωπόνων- Δασολόγων» που διοργανώθηκε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (08/03/2013).

·       2η Επιστημονική Διημερίδα στην Περιβαλλοντική Πολιτική και Φιλοσοφία με θέμα: «Διεθνής Περιβαλλοντική Πολιτική: Αναμετρήσεις με το Μέλλον».

·       Σεμινάριο: «Ελληνικά αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά: Τρόποι αξιοποίησης, αναπαραγωγή, καλλιέργεια, μεταποίηση» που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα.

·       Διεθνή Διεπιστημονική Διημερίδα:« Μια ευέλικτη γεωργία που εξυπηρετεί την αειφορία σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον» που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα.

·       Διήμερη ενημερωτική εκδήλωση:« Νέα Γενιά σε Δράση και Eurodesk».

·       Ημερίδα «Επαγγελματικά Δικαιώματα Γεωπόνων- Δασολόγων» που διοργανώθηκε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (19/03/2014).

·       Παρακολούθηση <<Διαδυκτιακό Συνέδριο για το Ελαιόλαδο>> που διοργανώθηκε από τα τμήματα Διαιτολογίας - Διατροφολογίας και Βιοϊατρικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College.

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ


Τον Μάιο του 2019 έλαβα μέρος στις Δημοτικές εκλογές της Ανατολικής Φθιώτιδας με τον συνδυασμό << Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα >> για Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Στυλίδας (μεγαλύτερη κοινότητα του διευρυμένου Δήμου) στις οποίες εκλέχθηκα από την 1η Κυριακή. Συνεπώς, από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019 εως σήμερα εκτελώ πιστά τα καθήκοντα μου σαν Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Στυλίδας.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Καλλιώρας Νικόλαος - Παναγιώτης του Κων/νουΚαλλιώρας Νικόλαος-Παναγιώτης του Κων/νου

Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου
Γεννήθηκε στην Λαμία και ζει στην Μεγάλη Βρύση Λαμίας.
Είναι παντρεμένος με 2 παιδιά.
Τηλ. 6973990735
Βαγγέλης Κ. ΚαπρίτσοςΟ Βαγγέλης Κ. Καπρίτσος είναι Πυροσβέστης- Αερομεταφερόμενου Πεζοπόρου Τμήματος Στερεάς Ελλάδας ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, γεννήθηκε στη Νέα Γιαννιτσού και κατοικεί στη Λαμία.

Τηλ.: 6947889932 - 6976539400

e-mail:kapritsosbagg@gmail.com
Αθανάσιος ΚαρακάτζαςΟ Αθανάσιος Καρακάτζας γεννήθηκε στο Μοσχοχώρι Φθιώτιδας και είναι κάτοικος Λαμίας, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας.

Αναστασία Καρκατσέλου – Μαλετσά
Η Αναστασία Καρκατσέλου – Μαλετσά γεννήθηκε στην Λαμία και κατοικεί στην Λαμία στην οδό Μαρκοπούλου 60 , είναι έγγαμη με τρία τέκνα.

Τελείωσε το Λύκειο στην πόλη της Λαμίας και εργάζεται από το έτος 1979 σε διαφορές θέσεις ευθύνης στην πόλη μας. Για την εξειδίκευση των εργασιακών δυνατοτήτων της έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια αλλά ενημερώνεται συνεχώς.

Ασχολείται με τα κοινά σχεδόν 10 χρόνια με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, καθώς είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλαδιού ως Ταμίας και στον Πολιτιστικού σύλλογο Καλαμακίου ως Αντιπρόεδρος καθώς επίσης και μέλος του χορευτικού συλλόγου ΠΗΓΑΣΟΣ

Είναι εκλεγμένη ως μέλος Του τοπικού συμβούλιου της κοινότητας Αχλαδιού

Η ευθύτητα και η τιμιότητα του κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ήταν τα κίνητρα για μένα να ασχοληθώ με τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε επίπεδο περιφέρειας.

Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μου και είμαι διατεθειμένη να αγωνιστώ για να δώσω τις καλύτερες λύσεις.

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"


Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative