Social Icons

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής και κεραμικής με LIVE παρουσίαση - NISI Raches από την καλλιτεχνική παρέα «Ο Παλμός της Τέχνης στη Στυλίδα: Δεσμοί Φιλίας και Τέχνης»


Έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής και κεραμικής
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 19:00΄

«Αφήνοντας το δικό μας εικαστικό αποτύπωμα κάτω από το φεγγάρι»

Η καλλιτεχνική παρέα «Ο Παλμός της Τέχνης στη Στυλίδα: Δεσμοί Φιλίας και Τέχνης» πραγματοποιεί για πρώτη φορά στο NISI την Έκθεση Ζωγραφικής, Ξυλογλυπτικής & Κεραμικής Τέχνης. Τοπικοί καλλιτέχνες, αυτοδίδακτοι και μη, θα παρουσιάσουν τα έργα τους και θα μοιραστούν ιστορίες, γνώση και προσωπικά βιώματα από τη διαδρομή τους στην καλλιτεχνική δημιουργία.

Την ίδια στιγμή, θα πραγματοποιείται στο χώρο LIVE παρουσίαση ξυλογλυπτικής και ζωγραφικής από τα μέλη της παρέας και όσοι/ες επισκεφτείτε την έκθεση θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε κάποια από τις μορφές τέχνες υπό την υποστήριξη των καλλιτεχνών.

Δημιουργώντας γέφυρες ανάμεσα στη φιλία και την τέχνη και αποτελώντας ζωντανό παράδειγμα της ιδέας πως κάθε άτομο μπορεί να εκφραστεί μέσα από την τέχνη, σας περιμένουν για μία πολύτιμη εμπειρία μοιράσματος.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο NISI από τις 19:00 έως αργά.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε εδώ 

+30 22380 31809

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative