Social Icons

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη, 05-07- 2023

Α) ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΩΡΑ 12:30 ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΟΤΙ ΠΛΕΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΗΣΙΩΝ ΛΙΜΕΝΑ ΡΑΧΩΝ ΛΟΓΩ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ

ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΟΡΓΑΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΛΩΤΟ ΠΡΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ

ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΟΥΔΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΚΑΦΟΣ ΥΠΟΒΟΗΘΟΜΕΝΟ - ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΠΛΩΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΣΕ ΛΙΜΕΝΑ ΡΑΧΩΝ ΟΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΚΑΦΟΥΣ Ο ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙ ΜΑΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ.

Β) ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΩΡΑ 12.40 ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ Γ΄Λ/Τ ΣΚΑΛΑΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΥΧΟΝ ΠΝΙΓΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΟΛΟΓΟ. ΆΜΕΣΑ ΟΡΓΑΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ 73 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟ Κ.Υ ΛΑΜΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ. ΑΠΟ Γ΄Λ/Τ ΣΚΑΛΑΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ.

Καλόγηρος Στυλίδας, 35300 Στυλίδα τηλ.: 2238022329


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative