Social Icons

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Εκλογές 2023: Απρόοπτο με τον Δημήτρη Κουτσούμπα – Δεν του έδωσαν ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ


Δημήτρης Κουτσούμπας
Στη Λαμία ψήφισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ

Στη Λαμία άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ωστόσο η διαδικασία σημαδεύτηκε από ένα απρόοπτο, καθώς όταν μπήκε στο παραβάν, διαπίστωσε ότι δεν του είχαν δώσει ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, βγήκε από το παραβάν και ζήτησε και του έδωσαν το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Αντιμετώπισε μάλιστα με χιούμορ και καλοπροαίρετη διάθεση το γεγονός ότι στο πακέτο με τα ψηφοδέλτια που του δόθηκαν δεν υπήρχε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Αναρωτήθηκε χαμογελώντας πως «αν συμβαίνουν αυτά στον ΓΓ, τι μπορεί να συμβεί στους υπόλοιπους» και με την ίδια χιουμοριστική διάθεση συνέχισε λέγοντας: «Τι να κάνω τώρα, να σας καταγγείλω;!».

Στη δήλωση του πάντως δεν αναφέρθηκε στο γεγονός: «Καλή δύναμη, σήμερα πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε για να κάνουμε το ΚΚΕ πιο ισχυρό να πάει πιο ψηλά για να μπορέσει να υπάρξει ισχυρή μαχητική αντιπολίτευση», δήλωσε στις κάμερες αφού ψήφισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative