Social Icons

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Η 25η Μαρτίου αποτελεί ορόσημο για την Ιστορία του Έθνους μας. Είναι ημέρα μνήμης που μας διδάσκει τον δρόμο του Αγώνα και της Ενότητας.

Το Έθνος μας έχει αποδείξει πως με ομοψυχία και αποφασιστικότητα μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε απειλή όσο ισχυρή κι αν φαντάζει. Η επέτειος για την Ελληνική Επανάσταση του 1821, πηγή υπερηφάνειας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε όλα τα πλάτη και μήκη της Γης, αποτελεί επίσης μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τιμήσουμε τη διαρκή επιθυμία του ανθρώπου για Ελευθερία, Ισότητα, Δημοκρατία. 

Είναι χρέος όλων μας απέναντι στους προγόνους μας που μας χάρισαν το πολυτιμότερο αγαθό, την ελευθερία μας, αλλά απέναντι και στα παιδιά μας και στις μελλοντικές γενιές να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της σημερινής εποχής με τόλμη, πίστη, δύναμη, επιμονή και ομόνοια.

Ο αγώνας των προγόνων μας είναι η κληρονομιά μας και οφείλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι να τη διατηρήσουμε. Ας κρατήσουμε ψηλά το ’21 και ας φωτιζόμαστε από το παράδειγμά του. Είναι χρέος μας να τιμούμε και να σεβόμαστε την ιστορία και την ελευθερία του έθνους μας.

Η ένδοξη αυριανή Ημέρα του Ευαγγελισμού και της Επανάστασης είναι εμφυτευμένη στις καρδιές των Ελλήνων και θα παραμείνει εκεί ως πολύτιμος θησαυρός της Εκκλησίας και του Έθνους.

Χρόνια πολλά Ελλάδα! Χρόνια πολλά Ελληνίδες και Έλληνες!

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Στυλίδας


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative