Social Icons

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ


Πανουργιάς Παπαϊωάννου Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων
Συνάντηση υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με Επιτροπή κατοίκων που επλήγησαν από τις πλημμύρες στο Κόμμα Λαμίας

Στην Τοπική Κοινότητα Κόμμα Λαμίας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μαζί με συνεργάτες του, μετά από πρόσκληση της επιτροπής πλημμυροπαθών Κόμματος. 

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο cafe «Μαντέ», τα μέλη της επιτροπής και οι κάτοικοι του χωριού εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα το χωριό τους να βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο. 
Πανουργιάς Παπαϊωάννου Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων
Ο κ. Παπαϊωάννου, ο οποίος πριν την συνάντηση πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο σύνδεσης του Ε65 με την ΠΑΘΕ και διαπίστωσε πως ανακόπτεται η φυσική ροή του Σπερχειού, με αποτέλεσμα να προκαλούνται πλημμυρικά φαινόμενα, σημείωσε ότι θα βρίσκεται τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του στο πλευρό της επιτροπής και των κατοίκων του χωριού προκειμένου να δοθεί οριστική λύση το συντομότερο δυνατόν.

Σε σχετική τοποθέτηση του ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την επιτροπή πλημμυροπαθών που μας προσκάλεσε να συζητήσουμε για το συγκεκριμένο, πολύ σοβαρό θέμα. Θέλουμε να βοηθήσουμε το χωριό διότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φτάσουμε στο σημείο με ένα σοβαρό καιρικό φαινόμενο να θρηνήσουμε ζωές. Και θα ήθελα να είμαι ξεκάθαρος. Η επίσκεψη εδώ έγινε μετά συγκεκριμένη πρόσκληση, για να δούμε την επόμενη μέρα του Δημοτικού διαμερίσματος Κόμματος. 

Έκανα μια αυτοψία στο σημείο όπου πραγματοποιούνται κάποια έργα, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αυτό που θα πω όμως είναι ότι δεν λύνεται με τον συγκεκριμένο τρόπο το πρόβλημα. Και ως δημότης αυτής της πόλης, και ως υποψήφιος Δήμαρχος με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο θέμα. Αν οι πολίτες μας τιμήσουν με την ψήφο τους, θα είναι από τα πρώτα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν σοβαρά, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση. 

Σίγουρα έχουν γίνει λάθη στην αντιπλημμυρική μελέτη. Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά θα πρέπει να διορθώνονται και να μην παραμένουν. Είμαστε στο πλευρό των κατοίκων του χωριού, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία τους και στόχος μας είναι να δοθεί οριστική λύση, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις!».
Πανουργιάς Παπαϊωάννου Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων
Πανουργιάς Παπαϊωάννου Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων
Πανουργιάς Παπαϊωάννου Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων
Πανουργιάς Παπαϊωάννου Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων
Πανουργιάς Παπαϊωάννου Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων
Πανουργιάς Παπαϊωάννου Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative