Social Icons

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

ΚΝΕ: Στέλνει μέλη της στην Τουρκία να παραδώσουν υλική βοήθεια στους σεισμόπληκτους


ΚΝΕ: Στέλνει μέλη της στην Τουρκία να παραδώσουν υλική βοήθεια στους σεισμόπληκτους
Την αλληλεγγύη πράξη κάνει η ΚΝΕ καθώς αποστολή αποτελούμενη από μέλη και στελέχη της Κομμουνιστικής Νεολαίας αναχωρεί για την Τουρκία τα επόμενα 24ωρα, όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ στην εισηγητική του ομιλία στο 13ο συνέδριο της Οργάνωσης.

Ανέφερε:


«Από το βήμα του 13ου Συνεδρίου ανακοινώνουμε ότι τις επόμενες μέρες θα αναχωρήσει για την Τουρκία αποστολή αλληλεγγύης, αποτελούμενη από μέλη και στελέχη της ΚΝΕ!

Θα παραδώσει υλική βοήθεια για τους πληγέντες στους συντρόφους του Κομμουνιστικού Κόμματος και της Κομμουνιστικής Νεολαίας Τουρκίας, που όλες αυτές τις μέρες, με αυταπάρνηση, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη σωτηρία του λαού.
Επίσης, απαιτούμε να αρθεί αμέσως το απαράδεκτο εμπάργκο των ΗΠΑ — ΝΑΤΟ — ΕΕ και οι κυρώσεις σε βάρος της Συρίας.

Να εξασφαλιστεί η ανεμπόδιστη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον λαό της χώρας, που έχει ματώσει από την πολύχρονη ιμπεριαλιστική επέμβαση.

Οι λαοί είναι που τους ενώνουν τα ίδια βάσανα και προβλήματα, γι’ αυτό και πρέπει να τους ενώσει και ο κοινός αγώνας ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της βαρβαρότητας, που θυσιάζει την προστασία της ανθρώπινης ζωής στον βωμό των κερδών και των καπιταλιστικών συμφερόντων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative