Social Icons

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Λαμία: Νεαρός έσωσε μωρό από διαμέρισμα που καιγόταν –«Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν αργούσα λίγο ακόμη»


Νεαρός έσωσε μωρό από διαμέρισμα που καιγόταν
Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχτεί φωτιά σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στην Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου (4/2).

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε φωτιά σε ημιυπόγειο διαμέρισμα της οδού Τσακάλωφ στην Λαμία. Στο διαμέρισμα διέμενε μία οικογένεια Ρομά με τη γιαγιά να επιβλέπει τα τρία εγγόνια της. Μόλις η 57χρονη γυναίκα είδε τις φλόγες μαζί με τα δύο εγγόνια της, 5 και 6 ετών, βγήκε έντρομη στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια. Στο σπίτι όμως είχε εγκλωβιστεί ένα μωρό 1,5 ετών που η ζωή του κινδύνευε άμεσα.

Την ώρα που οι γείτονες ειδοποιούσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο 22χρονος Διονύσης Αμπντιάη επέστρεφε από την δουλειά του. «Είμαι μηχανικός αυτοκινήτων και μόλις γυρνούσα από την δουλειά πηγαίνοντας σπίτι μου, όταν είδα μπροστά από την πολυκατοικία τα μικρά παιδιά να κλαίνε ζητώντας το αδελφάκι τους» θα πει στο Ilamia.gr ο Διονύσης. «Χωρίς να το πολυσκεφτώ .έσπασα το παράθυρο που βρισκόταν στην πλευρά του δρόμου με το πόδι μου και βρέθηκα στο δωμάτιο που ήταν γεμάτο καπνούς. Άρπαξα το μωρό από την κούνια και το πήρα στην αγκαλιά μου βγάζοντας το έξω. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν έμενε λίγο ακόμη μέσα καθώς θα ήταν αδύνατον να αναπνεύσει» σημειώνει ο Διονύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative