Social Icons

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Μαγνησία: Λύκοι επιτέθηκαν σε 15 πρόβατα μέσα σε μισή ώρα


Μαγνησία: Λύκοι επιτέθηκαν σε 15 πρόβατα μέσα σε μισή ώρα
«Δεν μπορούμε άλλο, δεν αντέχουμε», είπε ο κ. Γιώργος.

Απελπισμένοι είναι οι βοσκοί και οι γεωργοί στη Μαγνησία που βλέπουν τα ζώα τους να κατασπαράζονται από λύκους. Ο κ. Γιώργος, κτηνοτρόφος, κατήγγειλε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» ότι μια μέρα, μέσα σε μισή ώρα, έχασε 15 πρόβατα.

«Τα μάζευα για να τα πάω σε άλλο μαντρί για να γεννήσουν. Πίσω έμειναν μερικά και μέχρι να γυρίσει το παιδί μέσα σε μισή ώρα τα βρήκε με ανοιγμένες κοιλιές και τα κατσικάκια να σπαράζουν… Για να το κάνουν αυτό μέσα σε μισή ώρα ήταν πολλοί λύκοι» δήλωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή έχουν καταγραφεί 12 λύκοι και εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις τότε οι κτηνοτρόφοι θα αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα. Όπως ανέφερε ο κ. Γιώργος κάτοικοι των γύρων χωριών έκαναν παράπονα στον φορέα διαχείρισης της Κάρλας.

Στην περιοχή έχουν καταγραφεί 12 λύκοι και εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις τότε οι κτηνοτρόφοι θα αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα. «Να φάνε ένα ζωντανό, αλλά να σου τρώνε το μεροκάματο και του άλλου το κοπάδι; Στους παλιούς λύκους τους γάβγιζε το σκυλάκι και φεύγανε. Αυτοί τρώνε και τα σκυλιά μας. Μας εγκατέλειψαν οι εργάτες, σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Δεν μπορούμε άλλο, δεν αντέχουμε», είπε.

Ο κτηνοτρόφος ανέφερε πως ο φορέας θα τους αποζημιώσει για την απώλεια των ζώων τους, ωστόσο ο ίδιος έκανε έκκληση για να παρθούν μέτρα ώστε να προστατευτούν τα κοπάδια τους από τις επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative