Social Icons

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Παρουσίαση του βιβλίου: «Πρόσεχε τι Εύχεσαι» γιατί η Ευχή έχει Δύναμη!


Παρουσίαση του βιβλίου: «Πρόσεχε τι Εύχεσαι» γιατί η Ευχή έχει Δύναμη!
«Πρόσεχε τι Εύχεσαι» γιατί η Ευχή έχει Δύναμη! 

Ένα παραμύθι αφιερωμένο στη μνήμη των διδύμων Σοφίας και Βασιλικής που χάθηκαν αγκαλιασμένες στη φωτιά στο Μάτι, ταξιδεύοντας κάνει στάση και στην πόλη μας!

Το Παράρτημα Λαμίας της Ελληνικής Αντικαρκινής Εταιρείας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας, και οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους στην χώρα του παραμυθιού "Πρόσεχε τι Εύχεσαι" του Παναγιώτη Δημητρόπουλου.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 - Νέα Άμπλιανη Λαμίας).

Πρόκειται για ένα παιδικό παραμύθι, το οποίο μας μιλά για την Ζωή, ένα μικρό κορίτσι που έχει συνηθίσει να της κάνουν όλα τα χατίρια και θυμώνει όταν δεν γίνεται αμέσως αυτό που θέλει.
Όταν λοιπόν οι γονείς της τής αρνούνται κάτι που επιθυμεί, εύχεται να... εξαφανιστούν! 

Δύο καινούργιες φίλες όμως, δύο «φανταστικά» κορίτσια, οι δίδυμες νεράιδες Βασιλική και Σοφία, θα της δείξουν πως όλα τα ωραία πράγματα που για εκείνη είναι εύκολα, απλά και δεδομένα, δεν είναι το ίδιο κεκτημένα για όλα τα παιδιά στον κόσμο. Γρήγορα λοιπόν, θα μάθει να εκτιμά και να χαίρεται κάθε τι που της έχει χαρίσει η ζωή!

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Ο κ. Νικόλαος Ηλιόπουλος (Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Μ.Δ.Ε στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης), ο κ. Γεώργιος Σαγιάς (Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Μ.Δ.Ε στην ορθόδοξη θεολογία), η κα Κατερίνα Χριστοδούλου, Ψυχολόγος, Μ.Δ.Ε. στη Συμβουλευτική Ψυχολογία Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων) καθώς και ο Συγγραφέας, που θα προσφέρει μία διαδραστική βιωματική παρουσίαση σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς και θα υπογράψει στο τέλος αντίτυπα του βιβλίου του.

Η εκδήλωση συντονίζεται από την κα Αγγελική Επιστάτου (Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - Φυσικός Ιατρικής, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Ε. Λαμίας) και υποστηρίζεται από το βιβλιοπωλείο «Βιβλιαγορά Μπέτσης» με την φιλική του συμμετοχή.
.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει η Πρεσβυτέρα Αλεξάνδρα Βεντούρη - Νασοπούλου, πρόεδρος της Ε.Α.Ε. Λαμίας, ειδικός Προσωπικός ιατρός Γενικής Ιατρικής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Λίγα λόγια για τον Συγγραφέα: Παναγιώτης Δημητρόπουλος MSc Ανθρωπιστικών επιστημών - Πολιτισμολόγος - Συγγραφέας παιδικών βιβλίων- Στρατιωτικός. Γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 1976 στα Χανιά, αλλά έζησε ως και τα εφηβικά του χρόνια στην Αμαλιάδα. Είναι νυμφευμένος με την Κυριακή Σεραφειμίδου, Διοικητική υπάλληλο της ΕΡΤ, μαζί με την οποία απέκτησε ένα κοριτσάκι, την Καλλιόπη.

Το 1997 πέτυχε σε Πανελλαδικό Διαγωνισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και κατατάχθηκε με τον βαθμό του Λοχία στον Ελληνικό Στρατό, όπου υπηρετεί μέχρι τώρα με τον βαθμό πλέον του Ανθυπασπιστή (ΠΖ). Έλαβε μέρος σε ειρηνευτικές αποστολές στο Κόσοβο και για την προσφορά του αυτή τιμήθηκε με εύφημο μνεία από το ΝΑΤΟ, το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ.

Ενδιαφερόμενος για το συλλογικό καλό, υπήρξε το 2019 υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Παλλήνης. Είναι Μέλος της β'θμιας Επιτροπής Παιδείας στην Β'θμια του Δήμου Παλλήνης. Ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών ιστοριών, μεταξύ των οποίων στην Ελληνοεκδοτική εξέδωσε τους παρακάτω τίτλους, Ο Μπαμπάς μου.. ο ήρωάς μου, Το χρυσαφένιο κουκούτσι, Φάρος, "Πρόσεχε τι εύχεσαι".




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative