Social Icons

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Συνεδρίασε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας


Συνεδρίασε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, δύο τακτικές, συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας, με τηλεδιάσκεψη, με παρόντες είκοσι δύο (22) Δημοτικούς Συμβούλους. Οι συνεδριάσεις πραγματοποιήθηκαν ως ορίζει η υπ. αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 72486/20/11/2021 (ΦΕΚ Β΄ 5401) ΚΥΑ με θέμα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα από τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 06:00»,

Στην πρώτη συνεδρίαση συζητήθηκε ένα τακτικό θέμα:


Θέμα ημερήσιας διάταξης:


Θέμα 1 : Έγκριση Ισολογισμού Δήμου Στυλίδας για το οικονομικό έτος 2020. Κατά πλειοψηφία (15), κατά ψήφισε η μείζονα αντιπολίτευση και η «Λαϊκή Συσπείρωση (7).

Στη δεύτερη συνεδρίαση συζητήθηκαν δέκα τακτικά θέματα και ένα προ ημερησίας διάταξης:


Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1 :
Συγκρότηση Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων έτους 2022. Κατά πλειοψηφία (21), λευκό ψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση ως προς τους αιρετούς» (1)

Θέμα 2 : Ορισμός μελών και συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών (άρθρο 1 του Π.Δ. 270/81) για την εκποίηση, αγορά, μίσθωση ή εκμίσθωση των κινητών και ακινήτων πραγμάτων του Δήμου για το έτος 2022. Κατά πλειοψηφία (21), λευκό ψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση(1)

Θέμα 3 :
Ορισμός μελών και συγκρότηση Επιτροπής Εκτίμησης Ακινήτων για το έτος 2022. Κατά πλειοψηφία (21), λευκό ψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση ως προς τους αιρετούς» (1)

Θέμα 4 : Ορισμός μελών και συγκρότηση Επιτροπής Παράδοσης & Παραλαβής εκμισθωμένων ακινήτων του Δήμου για το έτος 2022. Κατά πλειοψηφία (21), λευκό ψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση ως προς τους αιρετούς» (1)

Θέμα 5 : Συγκρότηση Επιτροπών Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών έτους 2022. Ομόφωνα(22)

Θέμα 6 : Συγκρότηση Επιτροπών Παραλαβής Υπηρεσιών έτους 2022. Ομόφωνα(22)

Θέμα 7 :
Επεκτάσεις Δημοτικού φωτισμού. Ομόφωνα(22)

Θέμα 8 : Λήψη απόφασης περί παραχώρησης χρήσης αίθουσας του Κοινοτικού γραφείου Μύλων. Ομόφωνα(22)

Θέμα 9 : Λήψη απόφασης περί αιτημάτων της Αγγελικής Πλατή Διονυσοπούλου και Φιλιώς Πλατή Διονυσοπούλου για άρση απαλλοτρίωσης συμφωνά με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.4759/2020.Ομόφωνα ως προς το α )εισηγητικό(22)

Θέμα 10 : Λήψη απόφασης περί αιτημάτων Ευαγγελίας Δημουλά και Κωνσταντίας Δημουλά για άρση απαλλοτρίωσης συμφωνά με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.4759/2020. Αναβάλλεται ομόφωνα.

Θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης :


Θέμα: Αναθεώρηση της αριθ. 6151/31-7-2018 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Δήμου Στυλίδας. Ομόφωνα(22)

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Στυλίδας



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative