Social Icons

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στα πλαίσια τακτικής περιπολίας Βαθμοφόρων Γ΄Λ/Τ Σκάλας Αταλάντης Υπηρεσίας μας την 21-11-2021, βραδινές ώρες, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Αταλαντονησίου κόλπου Αταλάντης, ερασιτέχνης αλιέας , ημεδαπό άτομο ενήλικας, να διενέργεια παράνομα υποβρύχια αλιεία (ψαροτούφεκο) με την χρήση αυτόνομης καταδυτικής (φιάλη ατμοσφαιρικού αέρα) και υποβρυχίου φακού μετά την δύση του ηλίου.

Κατά τον εν λόγω έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (03) φιάλες παροχής ατμοσφαιρικού αέρα – ένας (01) ρυθμιστής αναπνοής – ένα (01) αεροβόλο ψαροτούφεκο ενώ ο καταδυτικός φακός κατασχέθηκε και καταστράφηκε κατά τα προβλεπόμενα.

Στην εν λόγω περιοχή βρισκόταν οικείο σκάφος χωρίς να φέρει τα προβλεπόμενα Φώτα ναυσιπλοΐας όπως προβλέπετε από τον Διεθνή Κώδικα Αποφυγής Συγκρούσεως Πλοίων καθώς και η μη αναγραφή της μηχανής συμφώνα με την άδεια του.

Από την Υπηρεσία μας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατ εφαρμογή των διατάξεων της αλιευτικής νομοθεσίας.


Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Χθες , μεσημεριανές ώρες Γ΄Λ/Τ Σκάλας Αταλάντης Υπηρεσίας μας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από Α.Τ. Λοκρών για πτώση οχήματος στην θάλασσα στο παραλιακό δρόμο θεολόγου και συγκεκριμένα στο σημείο ‘’Αρχαία’’.

Άμεσα Στελέχη Υπηρεσίας αναχώρησαν προκειμένου επιληφθούν του συμβάντος με παροχή βοήθειας.

επί του σημείου εντόπισε ΕΙΧ όχημα εντός θαλάσσιας περιοχής το οποίο το οδηγούσε ημεδαπός ενήλικος ο οποίος ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του και διεκομίσθει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Αταλάντης για περεταίρω εξετάσεις.

κατά δήλωση της συζύγου του, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κινούμενος στον παραλιακό δρόμε του θεολόγου με κατεύθυνση προς το λιμάνι θεολόγου με αποτέλεσμα να πέσει στην θάλασσα

Από το συμβάν δεν προκληθήκαν σωματικές βλάβες/τραυματισμός είτε φθορά δημόσιας η ξένης ιδιοκτησίας και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση .

Από Υπηρεσία μας ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι για κατά λόγω αρμοδιότητας ενέργειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative